Hollywood yıldızı Tom Cruise aşkı Rus sosyetesinde buldu

Dünyaca ünlü film oyuncusu Tom Cruise, bir Rus milletvekilinin kızı ve elmas ticareti yapan bir oligarkın eski karısı olan sosyetik bir isim ile görüntülendi.

Hollywood yıldızı Tom Cruise aşkı Rus sosyetesinde buldu

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen bir partide öpüşürken görüntülenen Tom Cruise (61) ve Elsine Khayrova’nın (36) yeni bir aşka yelken açtıkları iddia ediliyor.

İkilinin geçen cumartesi akşamı 21.00 civarında Grosvenor Meydanı'ndaki partiye birlikte geldiği söyleniyor, bu da diğer davetlileri şaşırttı ve heyecanlandırdı.

Geceye katılan bir kaynak, "Cruise çok arkadaş canlısıydı, kendisinden sürekli fotoğraf istendi ve kibarca reddetti. Sonunda DJ, Bay Cruise'un fotoğraf istemediğini Rusça olarak duyurmak zorunda kaldı. Gecenin çoğunu Bayan Khayrova ile dans ederek geçirdi, ancak bir noktada kendini bir grup kadının ortasında buldu." dedi.

İngiliz vatandaşı olan eski model, daha önce Surrey'deki Wentworth malikanesinde 22 milyon sterlinlik bir malikaneyi ve Londra'da 18 milyon sterlin değerindeki evleri paylaştığı Rus iş adamı Dmitry Tsetkov ile evliydi.

Çift ayrıca milyonlarca pound değerinde araba, mücevher ve sanat koleksiyonlarının yanı sıra hem Dubai'de hem de Kıbrıs'ta mülklere sahipti.

Khayrova'nın, 1 milyon sterlinlik çanta koleksiyonu da dahil olmak üzere önemli mal varlığını eski kocasından saklamakla suçlanmasının ardından, yaz aylarında oldukça sert bir şekilde boşandıkları haberleri manşetlere çıktı.

Cruise'un da, 11 yıl önce üçüncü eşi Katie Holmes'tan boşandığından bu yana bilinen herhangi bir ilişkisi yok ancak yakın zamanda ünlü şarkıcı Shakira ve "Mission: Impossible" filminden rol arkadaşı Hayley Atwell ile birlikte olduğu söylentileri bulunuyordu.

Kaynak: Sözcü