İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu, 'Mutluyuz' filmi ile Türkiye turnesine devam ediyor

Vizyona girdiği günden bugüne sinemaseverlerin büyük beğenisiyle karşılaşan Mutluyuz filminin oyuncuları İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu tüm Türkiye'de özel gösterimlerle hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Eskişehir, İstanbul ve Antalya'da izleyicilerle bir araya gelen oyuncular gösterim öncesinde filmdeki yalan makinesi sahnesindeki oyunu beraber oynadılar.

İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu, 'Mutluyuz' filmi ile Türkiye turnesine devam ediyor

25 Film yapımcılığında İbrahim Büyükak’ın yazıp, yönetmenliğini üstlendiği, aynı zamanda başrollerini Yasemin Sakallıoğlu ile paylaştığı ‘Mutluyuz’ filmi evlilik ve ilişkileri komik bir dille anlatarak seyircileri salonlarda güldürmeye devam ediyor.

Vizyona girdiği 29 Aralık Cuma gününden beri farklı şehirlerdeki sinemalarda sevenleriyle buluşan oyuncular son olarak Eskişehir, İstanbul ve Antalya’da yoğun bir ilgiyle karşılandılar.

Filmin en komik sahnelerinden birinde yer alan yalan makinesi oyununu hayranlarıyla oynayan ikilinin sorularını bilemeyenler kendilerini sünger havuzunda buldu.

10 Ocak’ta Adapazarı ve Kocaeli’de yapılacak özel gösterimlerde hayranlarıyla bir araya gelecek oyuncular sonrasında da Avrupa turnesine sevenleriyle buluşacak.

İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı ‘Mutluyuz’ filminde onlara Başak Parlak, Anıl İlter, Tolga Evren, Rahmi Dilligil, Buse Kara, Efe Deprem, Banu Fotocan, Camilla Duarte Çakır eşlik ediyor.

Yakın arkadaş olan Ferhat ve Aslı, sevgilileri tarafından talihsiz bir şekilde terk edildikten sonra beraber olmaları gerektiğini anlarlar. Evliliklerinin üçüncü yılında ise ilişkileri adına işler artık yolunda gitmemektedir.

Ferhat, Aslı’ya tatile çıktıklarını söyleyerek, ilişkilerine iyi gelmesi umuduyla Aslı’yı çift terapisi yapılan bir otele götürür. Aslı ile Ferhat’ın başka çiftler ile katıldıkları bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecektir.

Her yaştan insanı keyifli bir evlilik ve aile komedisine davet eden ‘Mutluyuz’ filmi sinemalarda…