İngiliz oyuncu Julian Sands, dağda kayboldu

Cuma günü ABD'nin California eyaletinde dağda yürüyüş yaparken kaybolduğu ihbar edilen kişinin İngiliz oyuncu Julian Sands olduğu ortaya çıktı. Yetkililer, hava izin verdiği ölçüde helikopterler ve insansız hava araçlarıyla Sands'i aradıklarını, güvenli olduğunda da kara aramalarına devam edeceklerini açıkladı.

İngiliz oyuncu Julian Sands, dağda kayboldu

ABD'nin California eyaletinde San Gabriel Dağları'nda yürüyüş yapan bir kişinin kaybolduğu ihbarı cuma günü verilmişti. Arama kurtarma ekipleri, o günden beri kayıp yürüyüşçüyü arıyor. Kaybolduğu ihbar edilen kişinin İngiliz oyuncu Julian Sands olduğu ortaya çıktı.

Dağda yürüyüş yaparken kayboldu

San Bernardino ilçesi şerifinin sözcüsü Gloria Huerta, 65 yaşındaki Sands'in cuma günü dağdaki bir patikada kaybolduğunu açıkladı.

The Guardian'da yer alan habere göre; 'A Room with a View' ve 'The Killing Fields' gibi yapımlardaki rolleriyle bilinen oyuncunun San Gabriel Dağları'nda doğa yürüyüşü yaparken kaybolduğu belirtildi.

Yetkililer, hava izin verdiği ölçüde helikopterler ve insansız hava araçlarıyla Sands'i aradıklarını, güvenli olduğunda da kara aramalarına devam edeceklerini dile getirdi.

Koşullar arama çalışmalarını zorlaştırıyor

California’da yaşanan ağır kış koşullarının arama kurtarma çalışmalarını zorlaştırdığı da öğrenildi.

Bölgede çığ düşmesi tehlikesi olduğu için yetkililerin halkın uzak durması çağrısı yaptığı bilgisi verildi.

Öte yandan yetkililer, daha önce bölgede yürüyüş yapan 2 kişinin de hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı.