İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan evleniyor mu? Açıklama geldi!

İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında sosyal medya hesabından Yolaç Özcan ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Sevgililer, önceki gece şarkıcı Yıldız Tilbe'yi dinlemeye gitti. Yeni dizisinin setinden konsere gelen ve neşesi bir hayli yerinde olan güzel oyuncu, 'Evlilik düşünüyor musunuz?' sorusunu cevapladı.

İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan evleniyor mu? Açıklama geldi!

Milliyet’ten Hüseyin Altun’un haberine göre İrem Helvacıoğlu, sevgilisi Yolaç Özcan ile Cahide Palazio’da sahne alan Yıldız Tilbe'yi dinlemeye gitti. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, “Arkadaşımın doğum günü, bu yüzden geldik” dedi.

"İlk defa aynı projedeyiz"

Engin Öztürk ile başrolünü paylaştığı, TV8'de yayınlanacak ‘Annenin Sırrıdır Çocuk’ dizisi hakkında konuşan Helvacıoğlu, “Güzel geçiyor set, Engin'le 2007’den beri tanışıyoruz zaten ama aynı projede ilk defa yer alıyoruz. Bu yüzden bizim için güzel oldu. Umarım güzel bir sonuç alacağız” ifadelerini kullandı.

"İlişkimiz çok güzel gidiyor"

Evlilik düşünüp düşünmedikleri sorusuna ise 32 yaşındaki güzel oyuncu, “Bilmem, belki sürpriz olur. Şimdi çok güzel gidiyor ilişkimiz. Olursa öyle bir durum zaten haberiniz olur" yanıtını verdi.

"O kadar çok yakışmayan bir pozisyondayım ki"

Öte yandan Helvacıoğlu, röportajın ardından “O kadar çok yakışmayan bir pozisyondayım ki, çünkü setten direkt buraya geldim" sözleriyle dikkat çekti.

Haber