'İyi Bir Aile Değiliz' filmi, 9 Şubat'ta vizyona girecek

Yapımı Olympos Films'e, yapımcılığı Mustafa Sönmez ve Dilek Aydın'a ait sezonun en ilginç 'aile' hikayesini anlatan 'İyi Bir Aile Değiliz' filmi 9 Şubat'ta sinema salonlarındaki yerini alacak.

'İyi Bir Aile Değiliz' filmi, 9 Şubat'ta vizyona girecek

Senaryosu ve yönetmenliği Haki Biçici tarafından üstlenilen filmde babalarının beklenmedik ölümüyle kendilerini enteresan olaylar içerisinde bulan bir ailenin hikayesi beyaz perdeye yansıyacak.

Merak uyandıran filmin aile üyeleri arasında Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Şinasi Yurtsever, Sarp Apak, Derya Karadaş, Melisa Doğu, Vedat Erincin, Asiye Dinçsoy, Nergis Çorakçı, Tarhan Karagöz, Yakup Turgut, yer alıyor.

Yayınlanan teaser ile dikkatleri üzerine çeken filmin genel hikayesi ise şu şekilde:

Murat, (Kaan Yıldırım) babasının vefatı sebebiyle hayatının en tuhaf aile buluşmasına katlanmak zorundadır. Tüm sülale rahmetliyi köylerindeki aile mezarlığına defnetmek isterken Murat bu adetlerin eskide kaldığını, İstanbul’da bu işi organize edeceğini söyler.

Murat, babasını kaybetmenin üzüntüsü içindeyken, bir de bu hengamede cenaze kaybolur. Artık Murat'ın gözünde tüm aile üyeleri şüpheli durumdadır! İlaçlarını içse aslında iyi çocuk olan kuzen Hızır (Erkan Kolçak Köstendil), rahatsız edici şekilde yardım sever diğer kuzen Sinan (Sarp Apak), ailenin ayaklı gazetesi Çiçek (Derya Karadaş), işbirlikçi kapıcı (Şinasi Yurtsever) ve tüm diğer garip aile üyeleri, 24 saat süren bu hengamede Murat'ı giderek çileden çıkartırlar.

İyi Bir Aile Değiliz’, 9 Şubat’ta sinemalarda gösterime girecek.