Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak, korona virüse yakalandı

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim'den hayranlarını üzen bir haber geldi. Celil Nalçakan, Ahu Yağtu ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi başarılı oyuncular yer aldığı dizisinin setinde koronavirüs vakaları çıktı. Covid 19 test sonuçları pozitif çıkan Kardeşlerim'in başrol oyuncuları Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak karantinaya girdi.

Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak, korona virüse yakalandı

Türkiye'de vaka sayılarındaki artış devam ederken dizi setlerinden de peş peşe koronavirüs haberleri gelmeye devam ediyor. Üç Kuruş, Yargı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız, Evlilik Hakkında Her Şey, Bir Zamanlar Çukurova dizilerinin ardından ATV'nin sevilen yapımı Kardeşlerim'in de oyuncuları korona virüse yakalandı.

Başrol oyuncuları korona virüse yakalandı

Yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim, ikinci sezonuyla da izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

tv100’ün haberine göre NGM Medya’nın reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim'in başrol oyuncularından Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak’ın da koronavirüse yakalandı.

Yaşanan gelişmenin ATV'nin sevilen dizisinin yeni bölümünü nasıl etkileyeceğine ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Kardeşlerim dizisi konusu

Kardeşlerim, hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların birlikte üstesinden gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp, birbirlerinden güç alan dört kardeşin hikayesini konu ediyor.