Kenan İmirzalıoğlu'ndan ekranlara dönüş sinyali

Fenomen yarışma 'Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, 2020 yılında dijital platformda yayınlanan 'Alef' dizisinden bu yana ekranlarda yer almıyor. Eşi Sinem Kobal ise son olarak 2017 yapımı 'Yüz Yüze' dizisinde kamera karşısına geçti. Ünlüler dünyasının popüler çifte, 'Yakında ailece ekranlara yaklaşacağız' açıklaması hatırlatıldı.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan ekranlara dönüş sinyali

Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz hafta Etiler'de görüntülenmişti. Ramazan Bayramı’nda kızlarıyla vakit geçirdiklerini belirten ünlü isim, "Bayram güzel geçti. Lalin'i bir yerlere götürdük ve onu eğlendirdik. Bu bayram büyüklerimizle değil, küçüklerimizle ilgilendik. Lalin'in bayram hediyesi doğa ve yağmurda yürüyüş yapmak oldu" demişti.

"Olgunlaşan işler var"

Yaz sezonla ilgili planlarından da bahseden 48 yaşındaki oyuncu, "İçinde yer almayı düşündüğüm ve olgunlaşan bazı işler var. Yaz aylarından sonra değerlendireceğim" şeklinde konuşmuştu.

"Sinem de ekranları özledi"

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve tüm vaktini çocuklarıyla geçiren eşi Sinem Kobal'ın ekranlara dönüp dönmeyeceği ile ilgili soruları cevaplayan İmirzalıoğlu, "Sinem de özledi. Ailece ekranlara yaklaşacağız yakında" ifadelerini kullanmıştı.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan ekranlara dönüş sinyali

"Senaryo okumalarına başladım"

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre, ünlü çift, önceki gece Etiler'de bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı. İmirzalıoğlu, "Çocuklar iyiler, büyüyorlar. Şu an net bir şey yok ama senaryo okumalarına başladık. İnşallah önümüzdeki dönemde güzel haberler veririm sizlere" açıklamasını yaptı.

Basın mensuplarının "Beraber bir proje mi yapacaksınız?" sorusu üzerine gülen yakışıklı oyuncu, "Teker teker bir dönelim de beraber de olur inşallah" karşılığını verdi.

'77 milyon TL'lik ev' sorusu!

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, "Beykoz’daki ünlü bir siteden ev aldıkları" haberleri hakkında ise konuşmak istemedi. Gazetecilere teşekkür eden ikili, araçlarına binerek evlerinin yolunu tuttu.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan ekranlara dönüş sinyali

Ünlü oyuncunun, dört kişilik ailesi ve çalışanlarının rahat edebilmesi için yeni yuvasına 4 milyon dolar (77 milyon TL) ödediği iddia edilmişti. Çiftin, önümüzdeki günlerde taşınacakları villanın bazı yerlerinde değişiklik yapacağı da belirtilmişti.

Evin iç dekorasyonuyla Kobal’ın yakından ilgilendiği; yeni sezonda bir diziyle izleyici karşısına çıkacak olan ikilinin yeni yuvaları için eşya ve aksesuar bakarak, sipariş vermeye başladığı öğrenilmişti.