Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe dünyaya geldi

2016 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin oğulları dünyaya geldi. Kurt Efe'nin babası Kıvanç Tatlıtuğ'a benzediği öğrenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe dünyaya geldi

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftinden müjdeli haber... Tatlıtuğ ve Dizer, oğulları Kurt Efe'yi kucağına aldı. Çift bu sabah saatlerinde anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Dizer, bebeğini Maslak'taki özel bir hastanede dünyaya getirdi. Kurt Efe'nin babasının kopyası olduğu öğrenildi.

"Mutluluğumuz tarifsiz"

Babalık heyecanını paylaşan Tatlıtuğ, "Kurt Efe’mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. Mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese nasip olsun. Başak ve ben tüm güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız..." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz haftalarda oğullarına 'Kurt Efe' adını koyacaklarını duyuran Dizer'in belirginleşen karnını öperken poz veren Tatlıtuğ, o anları nazar boncuğu emojisiyle Instagram'dan yayınlamıştı.

"Allah isteyen herkese nasip etsin"

Öte yandan daha önce bebek ile ilgili heyecanını paylaşan Kıvaç Tatlıtuğ, "Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık." ifadelerini kullanmıştı.

"Kıvanç’a çok gülüyorum"

Aşklarını her zaman gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten Başak Dizer, verdiği röportajda şunları söylemişti:

Kıvanç'a çok gülüyorum. Evde devamlı taklit, mizah yapar. Kafasında hemen yazar ve oynar. Evliliğimle göz önünde olmak benim seçimim değildi. Öyle gelişti, elimde olan bir şey değil. Evlenmeden önce de aynı sektörde olduğum için işim gereği çok sakin bir sosyal hayatım yoktu. Tabi, evlilikle bu çember genişledi.

"Evliliğin yapı taşı anlayış"

Evliliğinizi ve özel hayatınızı ne kadar gizli yaşarsınız, dışardan o kadar az müdahale yapılıyor, o kadar az konuşuluyorsunuz. Bir de yapı gereği zaten ben özel hayatımı ortada yaşamayı seven bir insan değilim. Kıvanç da aynı şekilde. Evliliğin en önemli yapı taşı saygı ve anlayış.

"Sevgi ve saygı biterse büyü bozulur"

Birlikte eğlenmek, güzel vakit geçirmek, el ele neşeyi, coşkuyu ve tabii üzüntüyü paylaşabilmek; birlikte gülmek, seyahat etmek, kaliteli zaman geçirmek; birbirine yetebilmek; birbirini tamamlamak ve beslemek. Bu dediklerimin içinde hep aşk var. Aşık olmadan çok güzel vakit geçirmek zor. Aşk ilişkileri genelde sevgi ve saygı ile başlıyor ama bu hep devam etmek zorunda yoksa büyü bozuluyor.