'Kız çocukları okusun, gelin olmasın'

Önceki gün düzenlenen Türkiye Kadın Zirvesi'nde Yılın Genç Kadın Girişimcisi Ödülü'nü alan Antalyalı genç turizmci Kader Özdemir, 'Kız Çocukları Okusun Gelin Olmasın' projesine sonuna kadar destek olduklarını söyledi

'Kız çocukları okusun, gelin olmasın'

‘Kadına Şiddet’e dikkat çekmek, kız çocuklarının okuması ve kadın istihdamına farkındalık yaratmak için ‘Kadın Dünyadır’ mottosu ile yapılan Türkiye Kadın Zirvesi, Türkiye’nin en önemli kadın isimlerini bir araya getirdi.

Haber

Golden Palm Dergisi’nin Maximum Group Ana sponsorluğunda Es Home Collection katkıları ile yaptığı organizasyon iş, ekonomi, spor, sanat ve televizyon dünyasının alanlarında birbirinden önemli kadın isimlerin katılımı yapıldı.

Haber

Organizasyonda ödülünü TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk’ün elinden alan Antalyalı genç turizmci Kader Özdemir, “Türkiye’nin idol kadınlarından biri olan Nurten Öztürk başkanımın elinden bu ödülü almak benim için çok anlamlı oldu. Hayatım boyunca unutamayacağım bir anım oldu. Tüm kadın meslek gruplarının bir araya geldiği bu organizasyon kadınlar için çok önemli. Bende genç bir kadın girişimci olarak Kız Çocukları Okusun Gelin Olmasın projesine kesinlikle destek veriyorum. Bizde Villa paketi ailesi olarak özellikle genç kadınlarımızın yanında olmaya gayret edeceğiz. Bu vesile bu ödülü tüm genç kadınlarımız adına alıyorum” dedi.

Haber

Kader Özdemir ayrıca, “Yılın Fark Yaratan Sosyal Sorumluluk Projesi Sesim Olur Musun Ödülü”nü Buket Aydın’a, Haber Global’in başarılı ismi Dilara Sayan’a “Yılın Çıkış Yapan Kadın Sunucusu” ve Haber Global’den Senem Toluay Ilgaz’a ise “Yılın Kadın Habercisi Ödülü”nü takdim etti.

Haber