Maske Kimsin Sen'de Ördek'in kim olduğu ortaya çıktı

1 Ocak'ta FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Maske Kimsin Sen programı tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un jüri koltuğunda oturduğu yarışmada birbirinden ünlü isimler maskelerin ardında performanslarını sergiliyor. Tansel Öngel'in sunumu üstlendiği programda her hafta bir ünlü maskesini çıkararak yarışmaya veda ediyor. Bu hafta veda eden maskelerden Ördek oldu. Ördekmaskesinin altından Aslı Bekiroğlu çıktı.

Maske Kimsin Sen'de Ördek'in kim olduğu ortaya çıktı

FOX TV'nin yeni eğlence programı Maske Kimsin Sen'de bu hafta veda eden isim belli oldu. Haftalardır Ördek maskesiyle performansını sergileyen ünlü isim Aslı Bekiroğlu çıkarak yarışmaya veda etti. Daha öncede Aslı Bekiroğlu olarak tahmin edilen ünlünün kim olduğu merak ediliyor. İşte Aslı Bekiroğlu'na dair tüm detaylar...

Haber

Maske Kimsin Sen Ördek Aslı Bekiroğlu kimdir?

1996 yılında doğan genç oyuncu, İstanbul’da hayata gözlerini açmış ve çocukluğundan beri de İstanbul’da yaşıyor. İtalyan Lisesi mezunu olan Aslı Bekiroğlu, Bahçeşehir Üniversitesi, beslenme bölümünden mezun olmuştur.

Haber

Aslı Bekiroğlu filmleri ve dizileri

Çocuk yaşlarından bu yana oyunculuğa karşı içinde büyük bir istek olan oyuncu, ekran macerasına ilk olarak reklam projeleriyle başladı. Sosyal medyada çekip yayınladığı birbirinden eğlenceli videoları, Twitter ve Instagram’da paylaşımlarıyla ise dikkatleri üzerine çekti.

‘Beni Böyle Sev’, ‘Mutluluk’ dizilerinde de yer alan Aslı Bekiroğlu,  Gülümse Yeter isimli dizide Yasemin karakterine hayat verdi. Jet Sosyete dizisinde rol alarak adından çok bahsettirmişti.  Başarılı oyuncu en son Aşkım Bahardı adlı filmde yer aldı.

Haber