MasterChef Dilara Başaran ile Sergen Özen aşk mı yaşıyor? İddialara son noktayı koydu!

Geçtiğimiz günlerde MasterChef Türkiye macerası son bulan Dilara Başaran, Sergen Özen ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara yanıt verdi.

MasterChef Dilara Başaran ile Sergen Özen aşk mı yaşıyor? İddialara son noktayı koydu!

MasterChef Türkiye'den 5. olarak ayrılan Dilara Başaran, bir takipçisinden gelen ''Sergen'le sevgili misiniz?'' sorusuna yanıt verdi.

''Sevgili değiliz, üzgünüm''

MasterChef Türkiye 2021 sezonunun son kadın yarışmacısı olan Dilara Başaran, Instagram üzerinden takipçileriyle soru-cevap etkinliği gerçekleştirdi.

Sergen Özen ile aşk yaşadığı yönündeki iddialar hakkında konuşan Başaran, ''Bu soru o kadar fazla geliyor ki... 100 sorudan 99'u 'Sergen'le sevgili misiniz?' Hayır, Sergen benim çok yakın arkadaşım. Çok seviyorum onu ama sevgili değiliz. Üzgünüm...'' ifadelerini kullandı.

''Nasıl cevap vereyim Allah'ınızı seviyorsanız''

''Milhan'la sevgili misiniz?'' sorusuna da yanıt veren Başaran, ''Bu soruya nasıl cevap vereyim Allah'ınızı seviyorsanız! Ben yarışmaya başladığımdan beri herkesle bir haberim çıktı. Anlıyorum, insanlar böyle olsun istiyor ama Milhan benim kardeşim gibi'' diyerek MasterChef'te herhangi biriyle aşk yaşamadığını dile getirdi.

''Eleştiriye açığım''

Yarışmada sergilediği agresif tavırlar nedeniyle eleştirilerin odağında yer alan Dilara Başaran, ''Kimin benim hakkımdaki görüşlerini değiştirebilirim ki? Zaten herkes beni sevseydi, o sahte olurdu. Saygısızlık boyutuna ulaşmadığı sürece eleştiriye açığım. Benim için problem değil'' dedi.