Maya Perest'in 'Dönüyor Hala Dünya'sı çıkıyor

Dinleyici kitlesini her geçen gün büyüten Maya Perest, yeni çalışmalarını yayınlamaya devam ediyor. Bu kez enerjik bir şarkıyla dinleyicinin karşısına çıkacak sanatçı, 'Dönüyor Hâlâ Dünya' diyor.

Maya Perest'in 'Dönüyor Hala Dünya'sı çıkıyor

Sözü ve bestesi sanatçının kendisine ait “Dönüyor Hâlâ Dünya”, 28 Nisan’da Sony Music etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında olacak.

Maya Perest, Charlie Chaplin’in “Hayat, yakından bakıldığında trajedi, uzaktan bakıldığında komedidir” sözünü hatırlatarak anlatıyor şarkının hikayesini:

“Bu sözden ve gündemden esinlenerek, uzaktan bakıldığında hayatın kısa oluşu, dertlerin gelip geçiciliği üzerine bir şarkı yazdım. Devirler değişse de, aynı kalan bir şey var: Üzerinde sevdiğimiz, ağladığımız, kızdığımız, doğduğumuz ve bir gün toprağına karışacağımız dünya…”

Bu şarkıyla güncel bir mesaj da iletiyor

Maya Perest, “Hiçbir acı, uzun süre devam ettiremiyor kendini. Dünya, bize rağmen dönmeye devam ediyor. Hiçbir şey sonsuza dek aynı kalmıyor, hiçbir problem kök salmıyor. Zor zamanlarda hatırlamamız gereken şey bu” dedi.

Gitarda ve geri vokalde Efe Artun Yüksel, davul ve geri vokalde Çağla Karaali, bas gitar ve geri vokalde Oğulcan Akça’nın katkılarıyla son halini alan şarkının prodüksiyon sürecinde de Tarkan Gözübüyük ve Ozan Tügen’in usta dokunuşları dikkat çekiyor.

Babajim Stüdyoları’nda kaydedilen şarkı, oldukça sıcak ve umut dolu yapısıyla da dinleyiciyi ilk anda yakalayacak nitelikte.

Maya Perest’in “Dönüyor Hâlâ Dünya” şarkısı 28 Nisan’da tüm dijital platformlarda yayında olacak.