Mehmet Ali Erbil'in TikTok isyanı! '10 gündür…'

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz haftalarda TikTok'a hızlı bir giriş yapmış, canlı yayındaki hareketleriyle çok konuşulmuştu. Ünlü şovmen, önceki günlerde ise sosyal medya platformunda dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu sanmasıyla adından söz ettirmişti. Son olarak Asmalımescit'te bir mekanda görüntülenen Erbil, Tiktok ile ilgili konuşurken, davalık olduğu Ece Ronay'a da göndermede bulundu.

Mehmet Ali Erbil'in TikTok isyanı! '10 gündür…'

Mehmet Ali Erbil, 4 yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Kaçış sendromu (Kılcal damarlardan sıvı sızıntıları sonucu kan basıncında hızlı düşüş ile ilişkili akut ve şiddetli tekrarlayan ataklar) hastalığı da nükseden ve bu süreçte ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, başarılı geçen tedavisinin ardından eski günlerine geri döndü.

Tiktok hesabı açtı

Erbil, son zamanların en fenomen uygulaması TikTok'ta da hesap açtı. Erbil'in canlı yayına giriş yaparken dilini çıkarıp sallaması, "TikTok'çu geldi hanım" diye bağırması sosyal medya gündemine bomba gibi düşerken; birçok takipçisinden eleştiri de aldı.

Kanal D Haber'de eleştirilere yanıt veren Erbil, "Allah Allah, ben 50 yıldır böyleyim kardeşim, bilmiyor musunuz yani? Beni böyle sevdiniz, böyle kabullendiniz. Çarkıfelek'teki gibi seyirciyle göz göze gelmeyi özlemiştim... O tarafımı tatmin ediyorum" dedi.

Ronaldo ile konuştuğunu düşündü

Ünlü şovmen, önceki günlerde ise TikTok'ta yayın yaptığı sırada ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu zannederek, sahte bir hesap tarafından tuzağa düştü. Erbil, ünlü futbolcunun videosunu kullanan sahte hesap karşısında çok heyecanlanarak; izleyicilerden gelen uyarıları bile okumadı ve kandırıldığını anlayamadı.

"Onların hepsi film sahnesiydi"

Tüm bunların ardından Mehmet Ali Erbil, önceki gece Asmalımescit'te yer alan bir mekanda objektiflere takıldı. Basın mensupları ile konuşarak arkadaşları ile birlikte oturmaya geldiklerini söyleyen Mali, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayılan; çıplak ayakla dışarıda görüldüğü videosu hakkında, "Arkadaşlar onların hepsi film sahnesiydi. Herhangi bir sorun yok. Ama çekimler esnasında sesim kısıldı" açıklamasını yaptı.

Mehmet Ali Erbil'in TikTok isyanı! '10 gündür…'

"Ne olur Tiktok'u bırak!"

Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, yaşanan Ronaldo olayı üzerine babasına sosyal medya platformunu bırakması için ricada bulunarak, "Ne olur Tiktok'u bırak ya" şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Bu olay hakkında da konuşan şovmen, "Ronaldo olayından sonra şakasına sitemde bulundu" açıklamasını yaptı.

"Hayatını Tiktok'a bağlayanlar düşünsün"

"10 gündür zaten Tiktok paraları da yatırmıyor" diyen ünlü isim; "Neyse sorun yok benim için. Hayatını Tiktok'a adayıp oraya bel bağlayıp gelecek paranın hayalini kuranlar düşünsün" ifadelerini kullanarak Ece Ronay'a da bir göndermede bulundu.