Mehmet Dinçerler'in 'Hadise' sessizliği

Hadise ile evliliğinde kriz yaşadığı öne sürülen Mehmet Dinçerler, önceki gün Ortaköy'deydi. İş insanı, basın mensuplarının özel hayatıyla alakalı sorularını cevapsız bırakmayı tercih etti.

Mehmet Dinçerler'in 'Hadise' sessizliği

Ünlü şarkıcı Hadise ile geçtiğimiz mayıs ayında hayatını birleştiren Mehmet Dinçerler, önceki akşam Ortaköy'de katıldığı bir düğünden çıkarken görüntülendi. Gazetecileri bir anda karşısında gören Dinçerler, aracına yöneldi.

Mehmet Dinçerler'in 'Hadise' sessizliği

Sessizlik 'Hadise'si

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Hadise ile evliliğinde kara bulutlar dolaştığı ileri sürülen Mehmet Dinçerler, "boşanma" haberleri ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Özel şoförlü aracıyla hızla oradan uzaklaşan Dinçerler'in parmağında alyansının olmaması yine dikkatlerden kaçmadı.

Mehmet Dinçerler'in 'Hadise' sessizliği

Gözyaşlarına boğulmuştu

Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler, 15 Mart'ta nişanlanmıştı. Çift, mayıs ayında da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle evlenmişti.

Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde, İzmir'de konser vermiş ve "Küçük Bir Yol" şarkısını seslendirirken duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına boğulmuştu.

Mehmet Dinçerler'in 'Hadise' sessizliği

Yüzüğünü çıkardı

Dinçerler de geçtiğimiz günlerde yeni mekanının açılışını gerçekleştirmişti. Bu özel günde Dinçerler'in yanında eşi Hadise yoktu. Hadise'nin gözyaşlarının ardından Dinçerler'in parmağında alyansının da olmaması "ayrılık" dedikodularını da beraberinde getirmişti.

"Her şey yolunda"

Söylentilerin ardından Hadise'nin yakın çevresindeki bir kaynak, “Her şey yolunda” diyerek, söz konusu iddiaların "gerçek dışı" olduğunu belirtmişti. Ancak yeni bir iddia daha ortaya atılmıştı.

Mehmet Dinçerler'in 'Hadise' sessizliği

"Çocuk krizi"

Dinçerler'in çocuk istemesine rağmen Hadise'nin yoğun iş temposu nedeniyle anne olmaya henüz sıcak bakmadığından dolayı çiftin evliliklerinde kriz yaşadığı iddia edilmişti. Annelerinin ikiliyi barıştırmak için yoğun çaba sarf ettiği de basına yansımıştı.

Çıkan iddiaların ardından Hadise'den açıklama gelmişti. Ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu kadar özel bir konuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmekle beraber; ısrarla yapılan yalan 'hamilelik' haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Hamile değilim ve bunun için tedavi de görmüyorum. Bilginize..."

Mehmet Dinçerler'in 'Hadise' sessizliği

Doğum günü sessizliği

Yakın zamanda eşiyle de görüntülenmeyen Hadise, Dinçerler'in 23 Ağustos'taki yaş gününe dair bir paylaşımda bulunmamıştı.

Yüzüğü davaya konu olmuştu

Hadise ile Mehmet Dinçerler, evlilik kararını sosyal medyadan duyurmuştu. Ünlü şarkıcının yüzüğü günlerce konuşulmuştu. Hadise’ye, sevgilisi Mehmet Dinçerler'in hediye ettiği 40 bin dolarlık yüzük, ünlü iş insanının alacaklıları tarafından davaya konu olmuştu.

Dinçerler'in alacaklıları, açtıkları davada, "40 bin dolara yüzük alacağına borçlarını ödesin!" demişti.

Mehmet Dinçerler'in 'Hadise' sessizliği