Merve Boluğur ve Mert Aydın, Survivor 2023 kadrosuna mı dahil oldu?

Oyuncu Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın'ın 53 gün süren evliliği 23 Kasım'da tek celsede bitmişti. Boluğur, dava sonrası, 'Olmadı, yürütemedik' açıklamasında bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenen ikili, kafaları karıştırmıştı. Son olarak Boluğur ve Aydın'ın, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2023' yarışmasına gideceği iddia edildi.

Merve Boluğur ve Mert Aydın, Survivor 2023 kadrosuna mı dahil oldu?

Merve Boluğur ile Mert Aydın, 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı’nda dünyaevine girmiş, 23 Kasım'da tek celsede boşanmıştı.

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre, ayrılık haberlerinin basına yansıması sonrası Boluğur, "Olmadı teşekkürler. Hayat bu. Mert'e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler" mesajını paylaşmıştı. Oyuncu, daha sonra sosyal medya hesabından 'Aydın' soyadını kaldırmıştı.

Kafa karıştırdılar!

Merve Boluğur ve Mert Aydın, Survivor 2023 kadrosuna mı dahil oldu?

Oyuncu Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın'ın 53 gün süren evliliği 23 Kasım'da tek celsede bitmişti. Boluğur, dava sonrası, ‘Olmadı, yürütemedik’ açıklamasında bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenen ikili, kafaları karıştırmıştı.

Son olarak Boluğur ve Aydın’ın, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu ‘Survivor 2023’ yarışmasına gideceği iddia edildi.

Ayrılık haberlerinin basına yansıması sonrası Boluğur, "Olmadı teşekkürler. Hayat bu. Mert'e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler" mesajını paylaşmıştı. Oyuncu, daha sonra sosyal medya hesabından 'Aydın' soyadını kaldırmıştı.

Kafa karıştırdılar!

Eski eşler, geçtiğimiz günlerde Galataport’daki bir mekanda buluşmuştu. Kahve içip, sohbet eden ikilinin, basın mensuplarını görünce keyfi kaçmıştı. Mekanın çıkış kapısına yönelen Boluğur ile Aydın, sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti. Aydın’ın aracıyla oradan uzaklaşan çift, Nişantaşı’nda başka bir yere geçmişti.

Arnavutköy'de sarmaş dolaş

Ünlü çift, ardından Arnavutköy'de bir mekandan çıkarken sarmaş dolaş objektiflere yansımıştı.

Survivor'a gidiyorlar

Evliliklerini 53 günde bitiren Merve Boluğur ile Mert Aydın’ın ‘Survivor’a gideceği iddia edildi. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı’nın, ikiliyle görüşme yaptığı öğrenildi. Müzisyenin kabul ettiği, oyuncu ise ilk başta, “Tamam” demesine rağmen, daha sonra yapım ekibine kararını yeniden gözden geçireceğini iletti.