Mesut Akusta'dan ilginç açıklamalar! 'Okul hayatım olmadı, hocam kafama yumruk attı'

Bambaşka Sohbetler'in konuğu usta oyuncu Mesut Akusta oldu. Oyuncu, 'Okul hayatım olmadı, hocam kafama yumruk attı' dedi.

Mesut Akusta'dan ilginç açıklamalar! 'Okul hayatım olmadı, hocam kafama yumruk attı'

Başarılı oyuncu Mesut Akusta, NTV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Bambaşka Sohbetler'de Ceyda Düvenci'nin konuğu oldu.

Usta oyuncu, Ceyda Düvenci'ye ilk kez anlattı: "Okul hayatım olmadı. Hocam kafama yumruk attı."

Akusta o yılları şöyle anlattı:

"İlkokulu bitirince Afyon'a annemin memleketine taşındık. Babam rahmetli olunca da Afyon'dan Ankara'ya taşındık. Ortaokula Afyon'da başladım. Okul hayatım olmadı, orta 2'deyken ben beyin kanaması geçirdim; hocamızın kafama yumruk atmasıyla oluşan...

İlk komaya okulda giriyorum, hastaneye götürüyorlar, iyi gibiyim sonra gece yarısı yeniden komaya giriyorum. Doktorlar diyor ki 'Burada bizim yapabileceğimiz bir şey yok, Ankara'ya götürmeniz lazım' Beni Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne Beyin Cerrahi Bölümüne götürüyorlar, orada tedavi görüyorum...

Futbolu bırakmak zorunda kaldım, hiçbir şey yapamaz hale geldim, çünkü beynime darbe alamam ömrüm boyunca... Berberde bile traş olurken, kafamı kolluyorum, o yıllardan kalan bir şey... Okul dönemim orada bitti... Ankara'ya taşındıktan sonra da pek çok iş yaptım..."