Miami'deki fırsatlar

Ekranlardan tanıdığımız 10 yıldır Miami'de yaşayan ünlü televizyoncu ve emlak danışmanı Handan Güçyılmaz Günay, Miami emlak sektöründeki en popüler emlak yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Miami'deki fırsatlar

“Yatırımcılar için marketteki en karli yatırım hangisi. Yatırım yaparak gelirini arttırmak isteyenler hangi projenin peşinde! Bir ev alıp dövizle kira gelirim olsa! Ama ödemeleri taksitli yapabileceğim bir yatırım var mı? 2 yıl içinde bitse! %30’unu ödediğimde ana param kadar para kazansam.

Kiralama konusunda esnek olsa, Miami’deki yaşayan kentin hareketli trafiğine göre ev sahibi olarak istersem bende Airbnb yapabilsem!”

Evet, bu soruların cevaplarını emlak danışmanı Günay cevapladı.

İster kısa dönem ister uzun dönem veya AirBnB Miami’nin bölge ve lokasyon olarak en kaliteli ve avantajlı sahil şeridinde 254 lüks apartman dairesi

Tamen bitmiş ve lüks döşenmiş olarak teslim  2025’te

Stüdyo, 1-2 ve 3 yataklı rezidanslar/3 ve 4 yatak odalı ve banyolu rezidanslar 250 metre kareden başlıyor ve balkon alanı

Başlangıç ​​Fiyatı: 600.000 dolardan başlıyor.

Tahmini tamamlanma 2025

Ara ödemelerle geleceğin karlı yatırımı Nexo ile ilgili tüm bilgileri televizyondan haberlerini severek izlediğimiz ve 10 yıldır Miami’de yaşayan bu soruların cevaplarını, Miami’deki emlak danışmanı Handan Güçyılmaz Günay verdi.

Günay, Nexo Rezidansları ile ilgili nadir bulunan iyi çözümlenmiş yatırımlardan biri olduğunu söyledi.

Günay, “Burada ev sahibi olanlar pek çok avantajlara sahip olmak la birlikte gerçekten para kazanan bir işletme sahibi de olacaklar” dedi.

Günay, “NEXO ile daha esnek, otantik ve yoğun bir şekilde kişisel deneyimi yansıtmak için geleneksel mülkiyet modellerinden bilinçli olarak uzaklaşılmış. Kiralamadaki esneklikler yatırımcının beklentisini karşılayacak” dedi.

Tasarımı gereği farklı olan Nexo Rezidansları, minimum kısa vadeli, sezonluk veya uzun vadeli kiralama dahil olmak üzere tam kiralama esnekliği sağlayacak.

Her ayrıntıda yeni bir esneklik ve derinlik düzeyi sunan konut özellikleri arasında uzaktan anahtarsız erişim, güvenli sahip dolapları, self servis paket kilitli dolaplar ve bir akıllı ev yönetim portalı ile yönetiliyor.