Modacı İvana Sert ve iş insanı Sezer Dermenci evlendi

Ünlü modacı İvana Sert ile uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Sezer Dermenci, önceki gün Maldivler'de dünyaevine girdi.

Modacı İvana Sert ve iş insanı Sezer Dermenci evlendi

Modacı İvana Sert, bir süredir aşk yaşadığı iş insanı sevgilisi Sezer Dermenci ile birlikteliğini evlilikle taçlandırdı. Magazin D'nin haberine göre; çift, önceki gün Maldivler'de hayatlarını birleştirdi. Sade bir törenle mutluluğa "Evet" diyen ikiliyi mutlu günlerinde ünlü modacının annesi ve oğlu Ateş de yalnız bırakmadı.

Sert ile Dermenci, "Çok şükür, birbirimizi bulduk. Mutluyuz." açıklamasını yapmıştı.

"Evlilik sözleşmesi" sorusuna yanıt

Daha önce "Evlendiğinizde evlilik sözleşmesi yapar mısınız?" sorusuna yanıt veren Sert, "Bizde her şey açık, önemli olan aşk..." ifadelerini kullanmıştı. İvana Sert, ardından, "Yavrum sen ne diyorsun?" diyerek, topu sevgilisine atmıştı.

Sezer Dermenci ise, "Önemli olan aşk, gerisi hikaye..." sözleriyle Sert'e destek çıkmıştı.

"Nafaka" çıkışı

Öte yandan Ivana Sert, iş insanı Yurdal Sert ile evliliğini 7 yıl önce bitirmişti. Sert, velayeti kendisinde olan oğlu Ateş'in nafakasının artırılması için dava açmıştı.

Ivana Sert, eski eşinin ödediği 5 bin TL'lik nafakanın, oğlu Ateş'in eğitim masraflarına yetmediği için yüzde 300 zam yapılmasını isteyerek açtığı davayla ilgili açıklamada bulunmuştu.

"Sonuçta bu senin evladın"

Sert, eski eşinin "İşlerim yolunda gitmiyor." şeklindeki savunmasıyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Hepimizin işleri kötü gidiyor ama çocuğumuz var ve ona bakmak zorundayız. Ben az bulmuyorum ama çocuğun okul masraflarını karşılamadığı için yapacak bir şey yok. Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin yani.

Ben çocuğum için çalışıyorum ömrümü veriyorum, herkes de böyle yapmalı bence. Baba olarak değerlendirsinler bu konuyu, eşine vermiyorsun zaten nafakayı çocuk için veriyorsun.