Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan aşk yaşıyor mu? Gerçek ortaya çıktı!

O Ses Türkiye'nin yılbaşı çekimlerinde düet yapan Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan'ı herkes birbirine çok yakıştırmış ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak bir süre önce Alp Navruz'dan ayrılan Ayça Ayşin Turan'ın kalbi boşmuş. Hatta Murat Boz'la öyle uzun uzadıya bir tanışıklığı bile yokmuş!

Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan aşk yaşıyor mu? Gerçek ortaya çıktı!

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ, “Şu sıralar herkes onların aşkını konuşuyor ama gerçekleri yine her zaman olduğu gibi benden öğrenin” diyerek köşesinde şunları yazdı:

“O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimlerinde düet yapan Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan’ı herkes birbirine çok yakıştırmış ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ama merak edip araştırdım ve öğrendim ki, durum öyle değilmiş!

Bir süre önce Alp Navruz’dan ayrılan Ayça Ayşin Turan’ın kalbi boşmuş. Hatta söylendiği gibi Murat Boz’la öyle uzun uzadıya bir tanışıklığı bile yokmuş!

Bir dijital platformun yemeğinde tanışan ikili, O Ses Türkiye’nin çekimlerinde ikinci kez bir araya gelmiş.

Her iki taraftan da öğrendiğime göre iki kere aynı ortamda bulunan ikilinin arasında ‘tehlikeli yakınlaşma’ diyebileceğimiz bir elektrik olmamış. Ama aşk bu; hiç belli olmaz! Bugün “Aralarında bir şey yok” deriz, ertesi gün el ele görürüz.”