Murat Boz ile Damla Sönmez aşk mı yaşıyor?

Şimdilerde 'O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Murat Boz, geçtiğimiz akşam Etiler'de bulunan yapım şirketinden çıkarken görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden ünlü şarkıcı, oyuncu Damla Sönmez ile yakınlaştığı iddialarına yalnızca teşekkür etti.

Murat Boz ile Damla Sönmez aşk mı yaşıyor?

tv8'de yayınlanan 'O Ses Türkiye' adlı şarkı yarışmasının jüri üyelerinden biri olan Murat Boz, geçtiğimiz akşam Etiler’de bulunan yapım şirketinden çıkarken objektiflere yansıdı. Boz, yaklaşık üç saat içeride kaldı.

Haber

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre, çıkışta kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla laflayan 41 yaşındaki şarkıcı, “Toplantımız vardı, onun için görüşmelere geldim” ifadelerini kullandı.

Haber

Damla ile aşk mı yaşıyor?

Ardından Boz'a 'O Ses Türkiye' yılbaşı çekimlerinde; şimdilerde 'Aziz' adlı dizide rol alan oyuncu oyuncu Damla Sönmez ile yakınlaştığı ve yeni aşka yelken açtığı haberleri soruldu.

Sönmez ile aşk soruları üzerine aracına binen Murat Boz, konuyla ilgili sessiz kaldı. Şarkıcı, muhabirlere yalnızca “Teşekkür ederim” demekle yetindi.

Haber

Düetleri çok konuşuldu

'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel' programında sahne alan oyuncu Damla Sönmez (34), sahnede Murat Boz'la (41) düet yapmıştı. Bunun ardından ikili hakkında aşk iddiası ortaya atılmıştı.

Haber

9 yıllık sevgilisinden ayrıldı

Öte yandan Damla Sönmez, kendisi gibi oyuncu olan Ushan Çakır ile dokuz yıllık ilişkisini geçtiğimiz yıl bitirmişti. Sönmez, ayrılığı; "Kısmet. Haberler doğru, bitti" sözleriyle doğrulamıştı