Mustafa Sandal'dan yılbaşı sahne ücretleri yorumu! 'O rakamlara…'

Mustafa Sandal, şarkıcıların yılbaşı sahne ücretleri sorulması üzerine açıklamalarda bulundu. Sandal, 'Normal bir zamana göre 2-3 kat daha fazla ücretler olabiliyor. Bu bir gerçek ama bazı isimlerin aldıkları rakamları görünce gülesim geliyor' şeklinde konuştu.

Mustafa Sandal'dan yılbaşı sahne ücretleri yorumu! 'O rakamlara…'

Mustafa Sandal, eşi Melis Sütşurup ile birlikte Etiler'de görüntülendi. El ele alışverişe çıkan ikilinin aralarındaki uyum ve Sütşurup'un pembe terlikleri görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; ayaküstü kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Sandal, yılbaşı programının netleşmediğini fakat yüksek ihtimalle Azerbaycan'da olacağını söyledi.

"Ben yemem"

Mustafa Sandal, şarkıcıların yılbaşı sahne ücretleri sorulması üzerine ise, "Normal bir zamana göre 2-3 kat daha fazla ücretler olabiliyor. Bu bir gerçek ama bazı isimlerin aldıkları rakamları görünce gülesim geliyor. Kimisi PR (reklam) olsun diye fiyatını yüksek göstermeye çalışıyor ama ben yemem! Aslında halk da yemiyor. 30 yıldır bu sektördeyim, ben yemem!" dedi.

"Öyleyse ekibi yaşamıştır"

Tarkan'ın yılbaşı gecesi 18 milyon TL alacak olması hatırlatılan Sandal, "Öyleyse ekibi yaşamıştır..." ifadelerini kullanarak, gülümsedi.

"Bomba gibi geliyorum!"

Ünlü şarkıcı, son olarak "Aralık ayında 8-9 farklı ülkede konser vereceğim ama mayıs ayında bir sürprizim olacak ve çok konuşulacak. Şimdi projem hakkında detay vermek istemiyorum ama bomba gibi geliyorum!" açıklamasında bulundu.

Ünlü şarkıcılardan kimin ne kadar alacağı şu şekilde iddia edilmişti:

Ajda Pekkan: 1.5 milyon TL

Hadise: 3 milyon TL

Yıldız Tilbe: 1 milyon TL

İbrahim Tatlıses: 1,8 milyon TL

Tuğba Yurt: 600 bin TL

Hande Yener: 1 milyon TL

Özcan Deniz: 3 milyon TL

Bülent Ersoy: 1,8 milyon TL

Sibel Can: 1,5 milyon TL

Seda Sayan: 850 bin TL

Tarkan: 18 milyon TL