Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evlilik hazırlıklarına başladı

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında ilişkilerine bir şans daha tanıyan popçu Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un evlenmeye karar verdiği ileri sürülmüştü. Çıkan haberleri doğrulayan Sandal, 'Evet birtakım hazırlıklar yapıyoruz ancak tarih konusunda henüz net bir şey yok' açıklamasını yaptı.

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evlilik hazırlıklarına başladı

Kazakistan'ın tanınmış sanatçılarından Indira Elemes ile düet yapan Mustafa Sandal, önceki gün şarkıları 'Yok Say'ı tanıttı. Elemes, Sandal ve Sütşurup basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Evlilik hazırlıklarına başladık"

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; geçtiğimiz yıl Ekim ayında birlikteliklerine bir şans daha veren Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un nikah masasına oturacağı ileri sürülmüştü. Konuyla ilgili de konuşan Sandal, haklarında çıkan haberleri doğrulayarak, "Evet birtakım hazırlıklar yapıyoruz, ancak tarih konusunda henüz net bir şey yok." açıklamasını yaptı.

Parmağındaki tektaş yüzük ile dikkat çeken Sütşurup, "Bu evlilik için takılan yüzük değil, hep vardı." dedikten sonra, Sandal, "Onu henüz göremezsiniz." ifadelerini kullandı.

"Mustafa Sandal benim kahramanım"

Heyecanlı halleriyle dikkat çeken sanatçı Indira Elemes ise, "Benim için çok önemli bir gün, yarın klip çıkıyor. Benim için büyük tecrübe oldu. Türkçe dersler öğrenmeye başladım. Mustafa beni burada çok güzel ağırladı." dedi.

Mustafa Sandal'ın şarkılarıyla dans ederek büyüdüğünü belirten Elemes, "Ona her zaman hayrandım, benim çocukluk kahramanım. Her zaman söylemek istiyorum ki; Kazaklar ve Türkler kardeştir." ifadelerini kullandı.

"Gençlere el vermeye çalışıyorum"

Genç sanatçılara destek vermeye çalıştığını belirten Sandal, "Ben her zaman genç isimlere el vermeye çalışıyorum, bunu şimdi de uluslararası olarak yapmaya çalışıyorum." dedi.

Şarkının klibini Kapadokya'da çektiklerini ifade eden 51 yaşındaki popçu, "15 yıl önce burada klip çekmek istemiştim, bu zamana kısmet oldu. Indira gördüğü anda oraya zaman bayıldı." şeklinde konuştu.

Kazakistan'dan da övgüyle bahseden Mustafa Sandal, "Bu coğrafyanın duygu açısından bir mazisi var. Oraya gittiğiniz zaman aranızda bir bağ olduğunu hissediyorsunuz." dedi.

"Bizim meslek ego zehrine çok açık"

Mesleğini her zaman dikkat ederek icra ettiğini belirten Sandal, daha sonra şu ifadeleri kullandı:

"Mesleki istikrar benim hep önceliğim oldu, disiplinli olmaya özen gösterdim. Bizim meslek 'ego' denilen zehre çok açık bir meslektir. Seni etkilenmesine müsaade ederseniz yolunu şaşırabilirsiniz. Ben de normal insanlar gibi yaşıyorum. Fiziki olarak 30 yıldır spor yapıyorum, dikkat ediyorum. Kendimi zorlamayı seviyorum, 'Z kuşağıyla kopuyoruz' dedim. Ekibimle buna dikkat ettik ve jenerasyonu yakalamaya çalıştık."

"Çocuklarımla anı biriktirmeye çalıştım"

Ayrıca Sırp şarkıcı Emina Jahovic'ten dünyaya gelen çocuklarına da sanatına ayırdığından fazla vakit ayırdığını belirten şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Yamam ve Yavuz doğduktan sonra, anı toplamaya çok özen gösterdim. Kariyerim bir dönem geri plana düştü, onlar belli bir yaşa geliyorlar ve kendi yollarına gidiyorlar. Sonra senin elinde kalbinde kalan anılar oluyor. Biz onların klavuzuyuz ama sahipleri değiliz, özel hayatımda yoğun iş temposunu her zaman çok güzel ayarladım.

"Kalbini terk edemezsin"

Mustafa Sandal, gazetecilerin 'Sanatçı emekli olmalı mı?' sorusuna da yanıt verdi. Şarkıcı, "Kalbini terk edemezsin, müzik aşkın varsa bu devam eder. Kalbinde müzik olduğu müddetçe, bu mümkün değil." dedi.