Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup nişanlandı

Şarkıcı Mustafa Sandal ile sosyetik güzel Melis Sütşurup, 3 yıldır birliktelik yaşıyor. İlişkilerini bir dargın, bir barışık sürdüren Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, artık aşklarını rayına oturttu. Şimdilerde evlilik hazırlığı yapan ünlü çift, ilk adımı attı. 3 yıllık birliktelikleri olan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, aile arasında sade bir törenle nişanlandı. Melis Sütşurup, nişan karelerini 'O şimdi benim nişanlım ama ömür boyu aşkım olacak' notuyla paylaştı.

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup nişanlandı

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, 2020 yılında ilişkilerine bir şans daha verme kararı aldı.

Haber

İlişkilerini bir dargın, bir barışık sürdüren ikili geçtiğimiz haftalarda flaş bir karar aldı. Evlilik kararı alan ünlü çift, bugün sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

Haber

Evlilik yolunda ilk adımı attılar

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, bugün evlilik yolunda ilk adımı attı. Mustafa Sandal, sosyetik güzel Melis Sütşurup'la düzenlenen aile arasında sade bir törenle nişanlandı.

Haber

"Ömür boyu aşkım olacak"

Melis Sütşurup, nişan karelerini "O şimdi benim nişanlım ama ömür boyu aşkım olacak" notuyla paylaştı. Mustafa Sandal ise sosyal medyadan nişan pastasının fotoğrafını paylaştı. Ünlü sanatçı, fotoğrafın altına kalp emojisi koydu.

Haber

Çift yüzükleriyle poz verdi

Çift, yüzükleriyle poz vermeyi de ihmal etmedi!

Haber