Nagihan Karadere kansere yakalandı

Acun Ilıcalı'nın Survivor Panaroma'daki 'Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı, ben çözemedim' sözlerinin yankısı sürerken usta magazinci Bilal Özcan, Nagihan Karadere ile ilgili kötü haberi verdi. Özcan'a konuşan Karadere, kansere yakalandığını açıkladı.

Nagihan Karadere kansere yakalandı

Survivor 2023, bu akşam saat 20.00'de TV8 ekranlarında yeni sezonuna başladı. Acun Ilıcalı, yeni sezon öncesinde Survivor Panaroma'ya katılarak açıklamalarda bulundu. Ilıcalı programda, daha önceki sezonlarda yarışmış olan Nagihan Karadere'nin yaptığı açıklamalara da değindi.

Nagihan Karadere kansere yakalandı

Acun Ilıcalı, bugün 'Survivor Panorama’ programında "Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı, ben çözemedim” dedi.

Nagihan Karadere kansere yakalandı

Kansere yakalandı

Bu açıklamaya çok üzüldüğünü belirten Nagihan Karadere, usta magazinci Bilal Özcan'a özel şu açıklamayı yaptı.

“Ben emeğime üzüldüm, kırıldım. Kendi derdime düştüm ben. Nasıl canım ya-nıyor anlatamam. 1 ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum.

Hastalığını ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin."

Nagihan Karadere kansere yakalandı

Nagihan Karadere kimdir?

27 Aralık 1984 yılında Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Cığcık köyünde doğmuştur. Türk kısa mesafe ve engelli koşucusudur. Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında yarıştı.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı.

7 Şubat 2016 tarihinde Tv8'de yayınlanmaya başlayan Survivor 2016 programında Ünlüler adına yarışan isimler arasında yer aldı çeyrek finalde elenerek beşinci oldu.

2018 yılında TV8'de yayınlanan Survivor All Star adlı yarışma programında finale kalarak ikinci oldu. 2022'de de Survivor 2022: All Star yarışmasında mücadele eden Karadere, yarışmayı 6. olarak bitirdi.