'Nefes - Yer Eksi İki', 2024'ü zirvede karşıladı

2023'ün son günleri sinema salonlarına yeniden seyircinin koşarak gittiği günler olarak tarihe not düşüldü. Yılın son 15 günü, sinema salonlarını dolduran film, TRT ortak yapımı 'Nefes - Yer Eksi İki' en çok izlenen film oldu.

'Nefes - Yer Eksi İki', 2024'ü zirvede karşıladı

Sarsıcı hikayesi, övgü toplayan oyunculuk performansları ve anlatımıyla Mehmetçikler’e saygı duruşunda bulunan TRT ortak yapımı Nefes - Yer Eksi İki, Box Office Türkiye verilerine göre 15-31 Aralık tarihleri arasında en çok izlenen sinema filmi oldu. Sinema salonları 2023’e ‘Nefes - Yer Eksi İki’ ile veda etti.

Hakan Evrensel’in romanından yine yazar tarafından uyarlanan, gerçek hayat hikayelerini çarpıcı bir kurguyla anlatan Nefes - Yer Eksi İki, 15-31 Aralık tarihleri arasında en çok izlenen film olarak 2024’ü lider karşıladı.

Yapımını Orgino Media Production’ın, yapımcılığını Mustafa Cihat Durmuş’un üstlendiği TRT Ortak Yapımı, senaryosu Hakan Evrensel’e ait olan ve yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu’nun yaptığı ‘Nefes - Yer Eksi İki’ filminin başrollerinde Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci, Arda Anarat’ın yer alıyor.

TRT ortak yapımı “Nefes - Yer Eksi İki” sinemalarda.