'Nefes-Yer Eksi İki'nin biletleri ön satışta

15 Aralık Cuma günü tüm Türkiye'de vizyona girecek olan TRT ortak yapımı 'Nefes - Yer Eksi İki' filminin biletleri ön satışa çıktı.  Sarsıcı hikayesiyle sezonun en iddialı projesi olan 'Nefes - Yer Eksi İki'de, Türkiye'nin yeni Mehmetçik destanı seyirci ile buluşacak.

'Nefes-Yer Eksi İki'nin biletleri ön satışta

1993 yılının Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en zorlu ve çetin şartlarında kesişen hikayelerini konu alan, başrollerinde Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci ve Arda Anarat’ın yer aldığı TRT ortak yapımı “Nefes - Yer Eksi İki” filmi 15 Aralık’ta beyazperdede seyircisiyle buluşacak.

Terörü en acımasız gerçekliğiyle gözler önüne seren, konusunu gerçek hayattan alan çarpıcı senaryosu ile ilgi uyandıran filmin biletleri ön satışa çıktı.

Gerçek hayat hikayelerini çarpıcı bir kurguyla anlatacak filmin biletlerine “https://nefesyereksiiki.com/” adresinden ulaşılabilecek.

Yapımcılığını Mustafa Cihat Durmuş’un, yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu’nun üstlendiği ve senaryosu Hakan Evrensel’e ait olan “Nefes - Yer Eksi İki” filmi, adından çokça söz ettirecek.

İki bin metre yükseklikteki bir karakolda geçen ve bölgede görev yapmış birçok gerçek kahramandan izler taşıyan film, her ne pahasına olursa olsun görevini bir an bile bırakmayan onurlu Mehmetçiklerin hikayesini anlatıyor.

2023 yılının en çok konuşulacak filmi TRT ortak yapımı “Nefes - Yer Eksi İki”, 15 Aralık’ta sinemalarda.