Neşe Erberk'den Zeki Müren itirafı!

Birkaç yıl önce üçüzleri Alin, Lara ve Selin'in eğitimi için Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami kentine yerleşen eski Türkiye ve Avrupa güzeli Neşe Erberk, ABD-Türkiye arası mekik dokuyor. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Erberk, muhabirlerle sohbet etti. Ünlü isim, 1984 yılbaşı programında Zeki Müren'le yaptığı dansın hatırlatılması üzerine o akşam ile ilgili konuştu.

Neşe Erberk'den Zeki Müren itirafı!

Eski model ve Erberk Ajans’ın sahibi Neşe Erberk, önceki gün City’s Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan eski Türkiye ve 1984 Avrupa güzeli Erberk, 'Özel Neşe Erberk Anaokulları'nın; Türkiye genelindeki 50'nci şubesini Adıyaman'da açtığı için çok gururlu olduğu söyledi. 2008 yılında boşandığı eşi Ayk Gurdikyan'dan dünyaya gelen üçüz kızları hakkında da konuştu.

Milliyet’ten Seçkin Şenvardar’ın haberine göre, yurt dışında yaşayan üçüz kızları Alin, Selin ve Lara'dan dolayı Miami-Türkiye arası mekik dokuduğunu ve çocuklarının 23 yaşına bastığını söyleyen Neşe Erberk, "Miami'de yaşıyorlar. Ara ara geliyorlar Türkiye'ye" dedi ifadelerini kullandı.

Neşe Erberk'den Zeki Müren itirafı!

Zeki Müren'le dans etmişti

Sohbet sırasında Erberk’e 1983’den 1984’e girdiğimiz yılbaşı özel eğlence programında 'Sanat Güneşi' lakaplı usta sanatçı Zeki Müren'le olan dansı hatırlatıldı.

O geceden bahseden 57 yaşındaki eski manken, “Yılbaşılarında sembol oldu artık o dans. Dans edeceğim önceden bana söylemişlerdi. 'Bana sen dans edeceksin' dediler ben de severek kabul ettim. Dans ederken heyecandan tir tir titremiştim" dedi.

Neşe Erberk'den Zeki Müren itirafı!

"Dedikoduluk konuşma değildi"

Erberk, sözlerine; "Gurur duydum kendimle. Çok güzel bir anım var. Herkese nasip olacak bir anı değil. Dans ederken kendisiyle ufak bir konuşmamız geçti. Dedikoduluk bir konuşma değil" diye devam etti.

Yıllar sonra itiraf etti

Önceki yıllarda da Zeki Müren ile dansı hakkında konuşan Neşe Erberk,  "Evet ya. 18 yaşındaydım o yıl. Daha yeni Türkiye güzeli seçilmiştim ve daha Avrupa güzeli bile seçilmemiştim. Benim için çok özel bir anı oldu. Beni Zeki Müren'le dans etmem için çağırmışlardı" demişti.

"Çok heyecanlanmıştım" diye Erberk, "Zeki Müren'le dans edeceğim önceden belliydi. Rahmetli Zeki Müren'le dans ederken tir tir titriyordum. Hatta bana topuklu giymemi istemediler. Düz bir ayakkabı giymemi istediler. Aynı boyda olmamızı istemişlerdi" şeklinde konuşmuştu.