Niloya'nın ilk sinema filmi Amazon Prime Video'da

Eğitici öğretici içerikleri ile yalnızca Türkiye'de değil tüm dünyada çocukların ilgiyle izlediği Niloya'nın ilk sinema filmi şimdi de yeni nesil dijital yayın platformu Amazon Prime Video'da seyirci ile buluşuyor.

Niloya'nın ilk sinema filmi Amazon Prime Video'da

2 yıllık yoğun ve kalabalık bir ekip çalışmasının ardından “süper kahraman” olmaya özenen Niloya ve arkadaşlarının maceralarını konu edinen sinema filmi ailelere çocukları ile birlikte keyifli bir zaman dilimi sunuyor. Sentries’in lisans sahibi olduğu film, çocukların duygusal gelişimini destekleyici mesajları ile gönülleri fethediyor.

YouTube’da 5 milyonu aşan abone sayısı ve TRT Çocuk’ta her gün yayınlanan bölümleriyle 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan Niloya, ilk sinema filmi ile yeni nesil dijital yayın platformu Amazon Prime Video’da seyirci ile buluşuyor.

Eğitici ve öğretici içerikleri ile çocukların en yakın arkadaşı olan Niloya, 2 yıllık çalışmaların ardından ortaya çıkan film ile izleyicileri büyüleyici bir maceraya çıkarıyor. Ailelerin çocuklarıyla birlikte gönül rahatlığıyla izleyebileceği film, eğlendirirken bir yandan da verdiği mesajlar ile düşündürüyor.

Yapımını Anibera’nın üstlendiği, Sentries’in lisans sahibi olduğu film, çocukların özgüven gelişimlerini de destekliyor.

Film, çocukların kahraman olmak için insanüstü güçlere ihtiyacının olmadığını, aklın ve bilimin yolundan ilerlediklerinde; oyuncakların atası sayılan ilk robotları yapan El Cezeri gibi ya da gökyüzünü çok seven ve ilk uçak, paraşüt, helikopter tasarımlarını yapan Leonardo da Vinci gibi yüzyıllar önce yaşamış ancak çağlar boyu unutulmayacak buluşlara imza atabilecek bilim insanları olabileceklerini miniklere eğlenceli bir şekilde aktarıyor.

Filmin konusu

Niloya ve en yakın arkadaşları süper kahraman gibi olmaya özenir ve sık sık en sevdikleri oyun olan süper kahramancılık oyununu oynarlar. O gün de yine kendilerine basit kostümler ve makyajlar yapmış, köyde koşuşturarak bu oyunu oynamaktadırlar. Tüm gün boyunca çevrede ve doğada gördükleri her şeye karşı bir süper kahraman gözüyle yaklaşarak, kimi zaman bir hayvanı, kimi zaman da ailelerini, yardıma kimin ihtiyacı varsa onu kurtarmaya çalışırlar.