Öğrencisinden hamile kalan eski öğretmenden olay sözler! 'İnsanlık genlerimden faydalanmalı'

Amerika Birleşik Devletleri'nde öğrencisinden hamile kalması olay yaratan eski öğretmen Amy Kupps, taşıyıcı annelik için vücudunu açık artırmaya çıkardı. Genç kadın, 'İnsanlık genlerimden yani zekamdan ve güzelliğimden faydalanmalı' şeklinde konuştu.

Öğrencisinden hamile kalan eski öğretmenden olay sözler! 'İnsanlık genlerimden faydalanmalı'

Öğretmenliği bıraktıktan sonra modellik yaparak geçimini sağlayan Amy Kupps, bir gece kulübüne eğlenmeye gitti.

Sürekli alkol tüketen 33 yaşındaki kadın kendisini göz hapsine alan kişiyi fark etti. Bir süre sonra genç adamın bakışlarına karşılık verip onunla tanıştı.

Sabaha karşı ilişkiye girdiler

Sabaha karşı adamı evine götüren genç model onunla ilişkiyi girdi. Uyandığında alkolün de etkisini yavaş yavaş kaybetmesiyle koynunda yatan adama dikkatlice bakınca bir yerden tanıdığını anımsadı. Adam da bu sırada gözlerini açtı. "Beni hatırladın mı?" sorusuna kadın, "Çıkartmaya çalışıyorum" yanıtını verdi.

Öğrencisinden hamile kaldı

Genç adam Amy'e eski öğrencisi olduğunu söyleyip kanıtlamak için not defterini gösterdi. Hayatının şokunu yaşayan güzel model bir süre sonra eski öğrencisiyle ilişkisini koparmaya karar verdi. Ancak hamile kaldığını öğrenince bu planından vazgeçti.

Son hareketi ağızları açık bıraktı

Şu sıralar bebeğine hamile olan Amy Kupps'un son hareketi de ağızları açık bıraktı. Kupps, dünyanın genlerinden faydalanmasını sağlamak için vücudunu açık artırmaya çıkaracağını belirterek, "İnsanlık genlerimden yani zekamdan ve güzelliğimden faydalanmalı" ifadelerini kullandı.

Sınırı 25 bebek

Vücudunu açık artırmaya çıkarmasının finansal bir amacı olmadığını dile getiren Kupps, 25'ten fazla olmamak kaydıyla çok sayıda çocuk taşıyacağını sözlerine ekledi. Kupps ayrıca bu hareketiyle zekasının daha çok bedene aktarılacağı için dünyanın daha iyi bir yer haline geleceğini savundu.