Oğuzhan Özyakup-Skyler Witschge çifti ilk kez görüntülendi

Melisa Aslı Pamuk ile ayrılığının ardından Barcelona ve Ajax formaları giyen eski futbolcusu Richard Witschge'nin model kızı Skyler Witschge ile aşk yaşamaya başlayan Beşiktaş futbolcusu Oğuzhan Özyakup, Hollandalı sevgilisiyle önceki gün Emirgan'da ilk kez objektiflere yakalandı.

Oğuzhan Özyakup-Skyler Witschge çifti ilk kez görüntülendi

Yaz aylarında oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile ayrılıp sosyal medya üzerinden model Skyler Witschge ile ilişkisini ilan eden Oğuzhan Özyakup, sevgilisine Boğaz havası aldırdı.

Haber

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre, Yeniköy-Emirgan arası yürüyüş yapan ikiliden 29 yaşındaki futbolcu, kendisini maske ve şapka ile gizlemeye çalıştı ama görüntülenmekten kurtulamadı.

Özyakup kendisine yöneltilen sorulara sessiz kalmayı tercih ederken, ünlü modelin işlerinden fırsat bulduğu zamanlarda İstanbul'a sevgilisinin yanına geldiği öğrenildi.

Haber

Ünlü modelin devam eden yılbaşı tatilini siyah-beyazlı takımda forma giyen sevgilisiyle İstanbul'da geçirmek istediği edinilen bilgiler arasında.

Haber

Aşkını böyle ilan etti

Oğuzhan Özyakup, geçtiğimiz ekim ayında Skyler Witschge ile fotoğrafını Instagram'da paylaşmıştı. Ünlü futbolcudan sonra aynı kareyi Hollandalı model de sosyal medya hesabına taşımıştı.

Hollanda'da doğup büyüyen, profesyonel kariyerinden önce AZ Alkmaar altyapısında oynayan Oğuzhan Özyakup, 2012 yılında Süper Lig'e gelmişti.

Haber