8 ulusal kanalın ortak yayınıyla ilgili detaylar ortaya çıktı

AHBAP'a destek veren Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu atv'nin ortak yayınında yer almayacak.

8 ulusal kanalın ortak yayınıyla ilgili detaylar ortaya çıktı

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Oktay Kaynarca, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ geçen hafta AHBAP için büyük bir miktarda para toplamıştı.

3 ünlü aktör, yarın da 8 ulusal kanalın önderliğinde yapılacak olan ortak yayında da buluşacaktı. Ancak yeni gelen habere göre son anda AHBAP’a destek veren Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu’nun kanal yönetiminin isteğiyle ortak yayında yer almayacakları öğrenildi.

Ayrıca Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden hiçbir oyuncu da ortak yayında olmayacak.

Öte yandan 20.00’de başlayacak olan yayının 02.00’de bitmesi planlanıyordu ancak son gelen bilgi yayının ucunun açık olacağı yönünde… Ortak yayında önce atv ile TRT Nihat Hatipoğlu ve Pelin Çift’in moderatörlüğünde 20.00 ile 21.00 arası yayın yapacak. İki kanalın da ekran yüzleri siyah ağırlıklı kıyafetlerle yayında olacak.

Call center’lara oturacak olan ünlü isimler yardım toplamadan önce moderatörlerinin sorularına yanıt verecek, duygu ve düşüncelerini açıklayacak. Daha sonra telefonlar bağlandığında 100 bin TL üzeri bağışlar ekrana yazılacak, 500 bin TL üzeri bağışları yapanlar ise yayına bağlanacak.

İkinci sırada FOX ve Disney+ ile Kanal 7 21.00 ile 21.30 arası Çağla Şıkel ve Tümer Doğru’nun moderatörlüğünde yardım toplayacak.

Üçüncü sırada Star TV ile tv8 Acun Ilıcalı ve Nazlı Çelik’le ve son olarak da Show TV ile Kanal D Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz’ın yönetiminde yayında devam edecek.

Gece 02.00’den sonra da yayın tekrar başa dönecek. Yayının clean kaydı tüm kanallar için açık tutulacak. Dileyen kanal programı yayınlayabilecek.

Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu ortak yayında neden yok?