Ömer'de Tahir kızlarını kurtarmak için harekete geçiyor

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer, 44. bölümüyle 19 Şubat Pazartesi 20.00'de Star'da.

Ömer'de Tahir kızlarını kurtarmak için harekete geçiyor

19 Şubat Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle:

Gamze, Şule'ye elini kazayla sıkıştırdığını söyler fakat onu ve Tuna'yı bunun istemeden yaşandığına inandıramaz. Oğlu ile arası açılan Gamze, aile düzenini yıkmaya çalışmakla suçladığı Şule ve kendisini yalnız bırakmakla suçladığı Ömer ile büyük bir tartışma yaşar.

Nurettin'den cemaate dair çarpıcı gerçekler öğrenen Reşat, bunları hemen Ömer’e anlatır. Abisinin İzzet tarafından büyük bir tehlikeyle baş başa bırakılacağını öğrenen Ömer, vakit kaybetmeden bildiklerini Tahir ile paylaşır. Duyduklarına inanmak istemeyen Tahir'in büyük gerçekleri öğrenmesi uzun sürmez ve kızlarını kurtarmak için harekete geçer.

Gamze'nin yersiz endişelere kapıldığını düşünen Ömer, aralarındaki çatışmalara rağmen onunla yakın olabilmek için çabalar.

Kızına dair önemli bir gerçeği öğrenen Reşat, yaklaşımıyla Nisa'yı çok şaşırtır. Tahir, İzzet ile karşı karşıya gelirken, kızlarını kurtarmak isteyen Şükran ve Vicdan hiç istemedikleri bir sıkıntı ile baş başa kalırlar.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Deniz Madanoğlu ve Sedef Bayburtluoğlu Gürerk kaleme alıyor.

Ömer, 19 Şubat Pazartesi saat 20.00’de Star’da.