Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok, yeniden gişenin zirvesinde!

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home), 11 dakikalık ek sahnenin yer aldığı versiyonuyla ABD'de 6 milyon dolar elde etti ve bir kez daha gişenin zirvesine yerleşti.

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok, yeniden gişenin zirvesinde!

Lokomotif bir gişe filminin yokluğuyla Box Office ABD'deki durağan dönem devam ediyor. Bu dönemi bir fırsat olarak gören Sony, Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok(Spider-Man: No Way Home)'un 11 dakikalık ek sahnenin yer aldığı bir versiyonunu gösterime soktu ve film ABD'de 6 milyon dolara ulaşarak sessiz hafta sonunun gişe lideri oldu.

Yılın en önemli gişe başarısı olarak göze çarpan Top Gun: Maverick, on beşinci hafta sonunda 5,5 milyon dolara erişerek listenin ikinci sırasında yer aldı. ABD'de toplamda 700 dolar baremine dayanan film, hafta içerisinde 700,42 milyon dolarlık Black Panther'ı geride bırakarak ABD'de tüm zamanların en çok hasılata ulaşan beşinci filmi olacak.

Filmlerin yakın hasılat sonuçlarına ulaştığı hafta sonunda, DC Süper Evciller Takımı (DC League of Super-Pets) 5,45 milyon dolarla üçüncü basamakta kendine yer bulurken, Suikast Treni (Bullet Train) 5,4 milyon dolarla dördüncü sırada haftayı kapattı. Bir önceki hafta sonunun lideri Davet (The Invitation) ise, 4,7 milyon dolarla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (02-04 Eylül 2022)

1- Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home) - 6 milyon dolar

2- Top Gun: Maverick - 5,5 milyon dolar

3- DC Süper Evciller Takımı (DC League of Super-Pets) - 5,45 milyon dolar

4- Suikast Treni (Bullet Train) - 5,4 milyon dolar

5- Davet (The Invitation) - 4,7 milyon dolar (Box Office Türkiye)