Öykü Gürman ve Fatih İçmeli'nin düğün tarihi belli oldu

Geçtiğimiz ocak ayında konser vermek için gittiği Paris'te sevgilisi Fatih İçmeli'den evlilik teklifi alan ve haziran ayında nişanlanan Öykü Gürman, önceki gün Kıbrıs'ta sahne aldı. Ünlü şarkıcı, basın mensuplarının 'Evlilik tarihi kesinleşti mi peki?' sorusuna yanıt verdi.

Öykü Gürman ve Fatih İçmeli'nin düğün tarihi belli oldu

Yaklaşık beş yıldır Fatih İçmeli ile aşk yaşayan oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman, konser vermek için gittiği Fransa'nın başkenti Paris'te evlilik teklifi almıştı. Ünlü isim, Eyfel Kulesi'nin önünde kendisine tektaş uzatan İçmeli'ye "Evet!" yanıtını vermişti.

"Mutluluktan uçarak geceye konduk"

O anları sosyal medya hesabından da yayınlayan Öykü Gürman, duygularını; "Paris… Uçup giden yaşamla mutluluktan uçarak geceye konduk. Beklemediğim bir an... Yine her şey birdenbire en çok sevdiğim doğallıkta ve akışta aşka dönüştü. 'Evet!' dedim" sözleriyle dile getirmişti.

Öykü Gürman ve Fatih İçmeli'nin düğün tarihi belli oldu

"2022 çok iyi geçti"

Öykü Gürman, önceki akşam Kıbrıs’ta sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gürman “Yavru vatanı çok seviyorum. Burada konser vermek çok güzel. Epey de dinleyicim var” dedi. 2022’nin son günlerine gelirken, kendi açısından değerlendirmede bulunan şarkıcı “2022 benim için çok iyi geçti. Hem oyunculuk anlamında hem de müzik anlamında projeler yaptım. Nişanlandım. Her açıdan güzel bir sene oldu benim için” dedi.

"İstanbul'da evleneceğiz"

Basın mensuplarının “Evlilik tarihi kesinleşti mi peki?” sorusuna “Yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Daha tam tarih belli değil, konser ve iş durumuna göre yazın İstanbul’da evleneceğiz” dedi.

Öykü Gürman ve Fatih İçmeli'nin düğün tarihi belli oldu

"Doğallıktan yanayım"

Geçtiğimiz günlerde “Doktor Ali Kerim ile Estetik Sohbetler”i izlemeye giden Gürman, “Estetik her kadını ilgilendiren bir durum. Çok eğlendim ben izlerken, bize iyi geliyor böyle şeyleri izlemek. Ben arada ufak dokunuşlar yapıyorum, vitaminler alıyorum, yaş ilerledikçe botoks yaptırıyorum. Büyük şeyler yaptırmadım hiç. Yıllardır doğal olmayı tercih ettim" dedi.

"Biz göz önünde olan insanlarız"

Basın mensuplarının “Sanatçı ve oyuncuların aşırıya kaçan estetikleri izleyici tarafından eleştiriliyor. Bazı kesim de göz önünde ise yapılması doğal diyor. Siz ne düşünüyorsunuz bununla ilgili?” sorusuna ise, “Biz göz önünde olan insanlarız. Bu yüzden estetik kelime anlamı olarak göze güzel gelen açısından bakınca karşı değilim. Ben mesela dönem dizisinde oynarken kaşımı çatarken buruşmadığı zaman olmaz. Kızdığınızda, sinirlendiğinizde oraların oynaması gerekiyor. Bu yüzden ben doğal bırakıyorum oyunculuk yaptığım için. Sahne açısından bakarsak ise görsel şovlar için o estetiği her zaman barındırmalı. Çok hoş görünüyor, çok yakıştırıyorum bütün hanımlara da” dedi.

Öykü Gürman ve Fatih İçmeli'nin düğün tarihi belli oldu