Oyuncu Alec Musser, yaşamını yitirdi

Amerikalı oyuncu Alec Musser 50 yaşında hayatını kaybetti.

Oyuncu Alec Musser, yaşamını yitirdi

50 yaşındaki ABD'li oyuncu, sanatçı ve model Alec Musser beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetti.

"I Wanna Be A Soap Star", "All My Children" gibi yapımların yanı sıra 2010 yapımı komedi filmi "Growns Ups" ile de tanınan sanatçının ölüm nedeni açıklanmadı.

Musser'in Kaliforniya'nın Del Mar kentindeki evinde 12 Ocak Cumartesi günü öldüğü belirtildi. Acı haberi veren ise nişanlısı Paige Press oldu.

Sosyal medyadan bir açıklama yapan Press "Hayatımın aşkına selam olsun. Seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim" diye yazdı.

Musser 2005 ile 2007 yılları arasında ABC'de yayınlanan All My Children adlı pembe dizide Del Henry karakterini canlandırmış ve toplamd a43 bölümde oynamıştı.

Bu rolü SOAPnet'in orijinal yapımı "I Wanna Be A Soap Star"ın ikinci sezonunu kazandıktan sonra almıştı.

Musser ayrıca Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider ve David Spade'in rol aldğı Growns Ups filminde de yer almıştı.

Ünlü komedyen Adam Sandler da Musser'ın hayatını kaybetmesinin ardından bir mesaj yayınlayarak "Bu adamı sevdim, öldüğüne inanamıyorum. Ne komik ne harika ne iyi bir adamdı" yorumunda bulundu.

Rita Rocks ve Desperate Housewives gibi dizilerde de konuk oyuncu olarak yer alan Musser aynı zamanda bir fitnes modeliydi.

New York doğumlu oyuncu New Jersey, Connecticut ve San Diego'da büyümüş San Diego Üniversitesi'nden mezun olmuştu.

Kaynak: Haber Global