Oyuncu Burak Yamantürk'tan şaşırtan babalık itirafı!

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ile evli olan ve Mercan adında bir kızları olan Burak Yamantürk, önceki gün Yeniköy'de yürüyüş yaparken görüntülendi. Şapkasıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, baba olarak geçirdiği bir seneyi değerlendirdi. Yamantürk, 'Başta alışmadığımız için zor geldi ama muhteşem bir şey' dedi.

Oyuncu Burak Yamantürk'tan şaşırtan babalık itirafı!

2014 yılında 'Tatar Ramazan' dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı Burak Yamantürk ile geçtiğimiz eylül ayında Marmaris Bozburun'da nikâh masasına oturan Özge Özpirinçci, aralık ayında kızı Mercan'ı dünyaya getirmişti.

Instagram'da 3.5 milyon takipçisi bulunan Özge Özpirinçci, ocak ayında eşi Yamantürk ile birlikte kızları Mercan'ın elini tuttukları fotoğrafı sevenlerinin beğenisine sunmuştu. Bu pozlarına beyaz kalp emojisiyle birlikte "Yavru" notunu düşen ünlü isme, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

"Çekmeyin"

Özpirinçci, geçtiğimiz haftalarda bir AVM'de görüntülenmiş ve soruları yanıtlamamayı tercih etmişti. Özpirinçci, "Kucağımda bebeğim var" diyerek, görüntü alınmamasını istemişti.

"Mercan büyüdü"

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre, Burak Yamantürk, önceki gün Yeniköy’de yürüyüş yaparken görüntülendi. Şapkasıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, "Bodrum’daydık geldik, artık buradayız” dedi. Bodrum’da keyifli zaman geçirdiklerini söyleyen Yamantürk, "Mercan büyüdü orada 1 yaşına geldi” dedi.

"Başta alışamadığımız için zor geldi"

Baba olarak geçirdiği bir seneyi değerlendiren oyuncu, "Giderek güzelleşiyor. Başta alışmadığımız için zor geldi ama muhteşem bir şey. Gün geçtikçe her şey daha da kolaylaşıyor, güzelleşiyor” dedi.

"Özge'yle konuşursunuz"

Eşi Özge Özpirinçci’nin işlerinden dolay yoğun olduğunu söyleyen Yamantürk’e “Aile” dizisindeki rolünü Serenay Sarıkaya’ya kaptırdığı hatırlatılınca, "Onu onunla konuşursunuz” diyerek soruları kibarca geri çevirdi.

"Bir şeyler düşünüyoruz"

Oyuncuya, Kıvanç Tatlıtuğ’unda yeni baba olduğu hatırlatılıp, "Birbirinize tavsiyeler veriyor musunuz?" sorusuna, "Ben ondan birazcık daha öndeyim. Birbirimize sürekli bir şeyler atıyoruz, şu alınacak bir şeymiş diye” yanıtını verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ’un, Kurt Efe’yle olan ilk temasını koluna dövme yaptırdığı hatırlatılan Yamantürk,  "Sizde böyle bir şey var mı?" sorusuna, "İnsanın çocuğu olunca her şeyi düşünebiliyor. Bakacağız, bir şeyler düşünüyoruz” cevabını verdi.

Oyuncu Burak Yamantürk'tan şaşırtan babalık itirafı!