Oyuncu Hande Soral anne oluyor

Son olarak BluTv'de yayınlanan 'Alef 2' dizisinde rol alan Hande Soral, 4 yıl önce kendisi gibi oyuncu İsmail Demirci ile dünyaevine girmişti. Mutlu evlilikleri devam eden ünlü çiftten müjdeli haber geldi. Birlikte objektif karşısına geçen ikiliden güzel oyuncu, elindeki ultrason görüntüsüyle bebek beklediklerini duyurdu.

Oyuncu Hande Soral anne oluyor

Geçtiğimiz sezon 'Bir Zamanlar Çukurova'da 'Ümit' karakterine hayat veren oyuncu Hande Soral ile son olarak 'Yalancılar ve Mumları' adlı yapımda ilzeyici karşısına çıkan İsmail Demirci, 2017 yılında nikah masasına oturmuştu.

Hamileliğini böyle duyurdu

Mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Hande Soral ile İsmail Demirci'den müjdeli haber geldi. Eşi ile objektif karşısına geçen Soral, elindeki ultrason görüntüsüyle hamile olduğunu duyurdu.

Şapkası dikkat çekti

Aynı pozu kendi Instagram hesabından da yayınlayan İsmail Demirci'nin 'dad' (baba) yazılı şapkası dikkatlerden kaçmadı. İkilinin paylaştığı karelere binlerce beğeni ve yorum geldi.

Bensu'nun yeğen mutluluğu

Son dönemde Hakan Baş ile evliliğindeki sorunlarla gündeme gelen oyuncu Bensu Soral ise ablası ve eniştesinin fotoğraflarını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, mutluluklarına ortak oldu.

"İki yıldır başka şehirlerde yaşıyoruz"

Öte yandan Hande Soral, geçtiğimiz yıl bir dergiye verdiği röportajda; eşiyle rol aldıkları projeler nedeniyle ayrı düştüklerini anlatmış ve “İki yıldır başka şehirlerde yaşıyoruz. Çok zor. İlişkimize etkisi çok özlem. Ama bunun geçici bir süre olduğunu bildiğimiz için sabrediyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncu, sözlerine “Bizde durumlar farklı, üç yıldır evli olup iki yıldır ayrı yaşıyor gibiyiz. Henüz değişmeye, evrilmeye vakit bulamadık. Yeni evli sayılırız hâlâ" diye devam etmişti.

"Beraber seyahate çıkmayı seviyoruz"

Hande Soral, eşiyle bir arada olduklarında nasıl vakit geçirdiklerini ise “O kadar uzun zamandır ayrıyız ki, bu aralar birlikte olduğumuz zaman uzun uzun sohbet ediyoruz. Birlikte seyretmek için beklediğimiz filmleri seyrediyoruz. Ama en çok seyahate çıkmayı seviyoruz beraber" sözleriyle anlatmıştı.