Oyuncu Jason David Frank hayatını kaybetti

Akıllara Tommy Oliver veya Green Ranger karakterleriyle kazınan 'Power Rangers' yıldızı dünyaca ünlü aktör Jason David Frank, 49 yaşında hayata veda etti. İşte Frank'in ölüm nedeni...

Oyuncu Jason David Frank hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Jason David Frank'ten hayranlarını üzecek bir haber geldi.

"Mighty Morphin Power Rangers" serisinin orijinal serisinden Tommy Oliver olarak bilinen ünlü oyuncu Jason David Frank, Teksas'ta yaşamını yitirdi.

Frank'ın ölüm nedenin intihar olduğu iddia edildi.

Jason David Frank kimdir?

İlk eşiyle 1994 yılında evlendi ve çiftin iki oğlu ve bir kızı oldu. 2001 yılında boşandılar. 2003 yılında ikinci karısı Tammie ile evlendi ve çiftin bir kızı oldu. 2022'de Tammie, Frank'ten boşanma davası açtı.

Frank , Yeşil Korucu Tommy Oliver rolünü üstlendi . Rol 14 bölüm için belirlendi. Karakterin popülaritesi nedeniyle Beyaz Ranger ve ekibin yeni lideri olarak geri getirildi.

Frank'in VR Troopers'ta (başlangıçta "Cybertron" olarak adlandırılır) baş karakter Adam Steele olması ve Power Rangers'a geri çağrılmadan önce bir pilot bölüm çekmesi gerekiyordu . Hem Frank hem de Brad Hawkins'e göre Hawkins'in karakteri, Power Rangers'ta Beyaz Korucu olarak Tommy Oliver'ın yerini alacaktı. Ancak, Tommy Oliver'ın Korucu hayranları nezdindeki popülaritesi nedeniyle, Frank geri getirildi ve Tommy Oliver, Beyaz Korucu oldu. Hawkins, VR Troopers'ı devralacaktı.

Adam Steele karakterinin adı Ryan Steele olarak değiştirildi. Üç sezonun ardından Mighty Morphin Power RangersPower Rangers Zeo'ya geçiş yapıldı. Geçiş, Super Sentai serisinin yıllık değişikliğine uyması için yıllık Ranger kıyafeti değişikliğinin bir parçasıdır. Frank'in karakteri Red Zeo Ranger oldu (Zeo Ranger V olarak da bilinir).

Ertesi yıl Power Rangers Turbo'da karakteri ilk Red Turbo Ranger oldu. Sezon ortasında, Frank ve diğer oyuncular Johnny Yong Bosch , Nakia Burrise ve Catherine Sutherland ayrılmayı kabul ettiler ve değiştirildiler.

1997'de diziden ayrıldıktan sonra Frank , Power Rangers Wild Force'ta on eski Red Ranger'ı geri getiren " Forever Red " adlı özel 10. yıl dönümü bölümü için 2002'de Red Zeo Ranger olarak Power Rangers'a geri döndü. onu Austin St. John ile yeniden bir araya getirdi.

Daha sonra 2004 yılında Power Rangers Dino Thunder'daki rolünü Black Dino Ranger olarak yeniden canlandırdı. Kara Dino Korucusu olarak görev yaptığı süre boyunca, Frank her zaman kollarındaki dövmeleri örtmek için uzun kollu gömleklerle gösterildi.

Bu, Wild Force'un "Forever Red" sırasında da geçerliydi. Black Dino Ranger olmak, Douglas Sloan için bir iyilikti. Saban ve Disney'in "ikisi de aynı, ucuzlar" diye şaka yaptı ama Dino Thunder'ın yapım ekibinden etkilendiğini söyledi.