Oyuncu Mert Fırat'ın akrabaları da Hatay'daki depremde enkaz altında kaldı

Oyuncu Mert Fırat, sosyal medya hesabından Hatay'daki akrabalarının göçük altında olduğunu duyurdu.

Oyuncu Mert Fırat'ın akrabaları da Hatay'daki depremde enkaz altında kaldı

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle 3 bin 432 kişi hayatını kaybetti, 20 bin 103 kişi yaralandı, 11 bin 302 bina da yıkıldı.

Birçok kişi depremzedelere yardım etmek için harekete geçti. Bazı ünlüler de deprem bölgesindeki vatandaşlara yardım eli uzattı. Bu isimleren biri de Mert Fırat oldu. Oyuncu, depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kolileri hazırladı.

Hataylı oyuncu, Instagram hesabından yardım malzemelerini paylaşıp ailesinden bazı kişilerin de göçük altında olduğunu duyurdu.

“Gönüllü çalışmalarınızı esirgemeyin”

Mert Fırat, “Aynı acıları paylaştığımız şu günlerde verdiğiniz destek çok değerli. Maalesef hepimizin yakınları farklı illerde depremden etkilendi. Kimi bulunduğu illerden, kimi afet bölgesinden destek vermeye çalışıyor. Afet haberini aldığımızda yola çıktık.

Benim de akrabalarım göçük altında ve bizler de buradaki herkesle birlikte mücadele veriyoruz. Koordinasyon ve operasyon yaparken, yardımın doğru ve güvenilir bir şekilde ulaşmasını sağlamak hedefindeyiz. Lütfen destek ve gönüllü çalışmalarınızı esirgemeyin. Sizler bizim enerji kaynağımızsınız. Her birinizin derdi bizim de derdimiz.

Gücümüz ve kuvvetimiz hiç tükenmesin. Bugün DasDas’ta bizlerle olup, bölgeden gelen ihtiyaçlar doğrultusunda hazırlanan ihtiyaç listelerini karşılamada ve paketlemede desteği geçen herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.