Oyuncu Onur Bay ve sevgilisinin romantik anları! İşte yeni aşkı…

Geçtiğimiz yıl kendisinden dokuz yaş büyük meslektaşı Dilara Aksüyek ile aşk yaşayan Onur Bay'ın bir dargın bir barışık ilişkileri bitmişti. 'Arka Sokaklar'ın Tekin Çoban'ı, şimdilerde yeni bir birlikteliğe yelken açtı. Önceki gün Nişantaşı'nda sevgilisiyle görüntülenen yakışıklı oyuncu, etrafındakilere aldırış etmeden romantik anlar yaşadı. İşte detaylar...

Oyuncu Onur Bay ve sevgilisinin romantik anları! İşte yeni aşkı…

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu yapımlarından olan, Kanal D'nin efsane dizisi 'Arka Sokaklar'da 15 yıl boyunca 'Tekin Çoban' karakterine hayat veren Onur Bay, geçtiğimiz sezon yapımdan ayrılma kararı almıştı.

Ünlü oyuncu, "Müthiş bir heyecanla adım attığım bu hikayenin bugün benim için son günü" cümlesiyle başladığı veda paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Anlatılması güç bazı şeyler vardır. Benim hayatımın en güzel, en özel hikayesi… 9 yaşında her şeyden bihaber çıktığım bu yolculukta; en başta kendimi bulduğum, öğrendiğim, tarif edilemez duygular yaşadığım, üzüldüğüm, deli gibi mutlu olduğum, ama yaşadığım her saniyenin tadını çıkardığım ve hayata dair bir çok şey öğrendiğim bu hikayenin sonuna gelmiş bulunuyorum. Ben çok şanslıyım. Dostluğunuza sahip olduğum için, anlatacak müthiş bir hikayem olduğu için çok mutlu ve çok gururluyum. Bu fotoğrafta olmayan bu projeye emek vermiş herkese, hocalarıma, ekip arkadaşlarıma, oyuncu arkadaşlarıma, bu hikayenin yaratıcılarına, bütün Arka Sokaklar ailesine teşekkürü borç bilirim. Şimdi yeni hikayeler yaşamanın, yeni yollara çıkmanın heyecanını yaşarken; kalbimde, aklımda her zaman beni gülümseten, bana şanslı olduğumu hissettiren anılarımız olacak. Hayatımı güzelleştirdiğiniz için hepinize kalpten teşekkür ediyorum .Çok özelsiniz. Eyvallah.”

Aralarındaki yaş farkı çok konuşulmuştu

Ardından 'Son Yaz' dizisinde boy gösteren Onur Bay, özel hayatıyla da gündeme gelmişti. Bay, 2020 yılında kendisinden dokuz yaş büyük oyuncu Dilara Aksüyek ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift her ne kadar gelen eleştirilere kulak asmasada, aşkları sadece dört ay sürmüştü.

4 ayın sonunda çift birbirilerinden ayrılmıştı. Ayrılık sonucunda her ikisi de sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı. Kısa bir süre sonra barışan ve aşklarına ikinci şansı veren çift, birlikteliklerini yürütemeyince tekrar ayrılmıştı.

"Ben o sayfayı çoktan kapattım"

Bir dargın bir barışık ilişkileri biten çiftten Aksüyek, muhabirlerin Onur Bay'ı sorması üzerine ilişki hakkındaki son noktayı koymuştu. Ünlü isim, ''Ben o sayfayı çoktan kapattım. Siz hala orada mısınız?'' ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü oyuncu yeni sevgilisiyle Nişantaşı'nda

Milliyet’ten Hüseyin Altun’un haberine göre, son olarak dijital platformda yayınlanan 'Kaçış' adlı dizide boy gösteren Onur Bay, aradığı aşkı buldu. Ecem Atac ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu, sevgilisiyle Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Aşk öpücüğü

İlişkilerinin yaklaşık bir ay önce başladığı öğrenilen sevgililer, saatlerce birbirlerine sevgi sözcükleri kurdu. 26 yaşındaki Onur Bay'ın, etrafındakilere aldırış etmeden sevgilisiyle yaşadığı romantik anlar, objektiflere böyle yansıdı.

Oyuncu Onur Bay ve sevgilisinin romantik anları! İşte yeni aşkı…