Ozan Güven'den Cem Yılmaz soruna ilginç yanıt!

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemelik olduktan sonra ekranlara ara veren oyuncu Ozan Güven, geçtiğimiz gece Moda'da kameralara yansıdı. Muhabirleri görünce 'Buraya da mı geldiniz?' diyerek sitem eden ünlü isim, fotoğraf isteğine 'Çektin ya!' demesine rağmen, yine de kameralara poz verdi.

Ozan Güven'den Cem Yılmaz soruna ilginç yanıt!

Geçtiğimiz yıl sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla gündemden düşmeyen ve uzun süredir magazin basınından uzak bir hayat yaşayan 47 yaşındaki oyuncu Ozan Güven, geçtiğimiz aylarda oğlu Ali ile Nişantaşı'nda görüntülenmişti.

Güven, 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı dava nedeniyle mesleğine ara verdiğini belirterek, "Mahkeme bittikten sonra devam edeceğim" açıklamasını yapmıştı.

"Çok keyfim yoktu, oynamadım"

Milliyet’in Hüseyin Altun’un haberine göre, ünlü oyuncu, Cem Yılmaz'ın dijital platformda yayınlanan sekiz bölümlük dizisi 'Erşan Kuneri' hakkında da açıklamalarda bulunmuştu. Projeyi başarılı bulduğunu söyleyen Ozan Güven, basın mensuplarının "Bu kez dizide yoktunuz" şeklindeki hatırlatması üzerine şu cevabı vermişti:

“Bu kez ayrı olmak istedim, çok keyfim yoktu. O yüzden oynamadım.”

Gazetecilerle sorun yaşadı

Ünlü isim, sonrasında ise Ortakent'de yer alan bir plajda kız arkadaşı ile şezlongda otururken görüntülenmişti. Daha önce magazin basını ile birçok kez sorun yaşayan oyuncu; yine geleneği yine bozmayarak, yasal sınırları içerisinde kendisini görüntüleyen muhabirlere önce el-kol hareketleri yapmıştı.

"İnsanlar rahatsız oluyor"

Güven, sonrasında kız arkadaşının "Gitme Ozan" uyarısına uymayarak, basın mensuplarının yanına gelip; "İzinsiz çekemezsiniz. Buradan gidin. İnsanlar rahatsız oluyor" diye çıkışmıştı. Gazetecilerin, "Ozan Bey biz işimizi yapıyoruz. Sizden başka kimseyi çekmiyoruz. Rahatsız olunacak bir durum yok" diyerek cevap vermesine sinirlenen Ozan Güven, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Aferin size! Hadi gidin artık buradan. Kamerayı indir, adam gibi konuşalım!”

Oyuncu, daha sonra oradan ayrılarak plajı terk etmişti.

"Sadece tiyatroyla ilgileniyorum"

47 yaşındaki Ozan Güven, tüm bunların ardından önceki gece Moda'da objektiflere takıldı. Yol kenarında taksi bekleyen Güven, gazetecileri karşısında görünce "Buraya da mı gelmeye başladınız?" diyerek ufak bir sitemde bulundu.

Tiyatrodan çıktığını söyleyen ünlü isim, "Bu sıralar sadece tiyatroyla ilgileniyorum. Tiyatro oyunumuzun çalışmalarını yapıyoruz" diye konuştu.

"Bu konuları konuşmayacağım"

Gazetecilerin, "Cem Yılmaz sizi filmlere dahil etmiyor diye mi tiyatroya yöneldiniz?" sorusuna, "Bu konuları konuşmayacağım" diye yanıt veren oyuncu, Deniz Bulutsuz ile yaşadığı şiddet olayıyla ilgili sorular karşısında da sessiz kaldı.

Güven, gazetecilerin fotoğraf isteğine "Çektin ya zaten!" cevabını verdi; ancak kameraların kendisini çektiği anda yine de poz verdi. Yaklaşık 30 dakika taksi bekleyen oyuncu, sonunda gelen taksiye bindi ve oradan ayrıldı.

Ozan Güven'den Cem Yılmaz soruna ilginç yanıt!