Pelin Karahan, Aslı Enver ile küs mü? İlk kez açıkladı!

Aslı Enver ile küs olduğu iddia edilen oyuncu Pelin Karahan, dedikodulara son noktayı koydu. Oyuncu, 'Öyle bir şey yok. Kimse kimsenin ekmeğiyle oynamadı, öyle bir problem yok. Aslı'yla küs değilim, çıkan haberler tamamen dedikodu' dedi.

Pelin Karahan, Aslı Enver ile küs mü? İlk kez açıkladı!

Gazete Vip'de yer alan habere göre, güzel oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Etiler’de bir AVM de yeni yıl alışverişi yaparken görüntülendi.

Karahan, 2022 yılının kendisi için çok güzel geçtiğini, dizi, tiyatro ve sinema filminde oynadığını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yapmış olduğu “Anne olduktan sonra dışlandım” sözlerine açıklık getiren Karahan, “Sözlerim çok çarpıtıldı. Başka yerlere çekilmeye çalışıldı. Ben kadınların iş ve sosyal hayatta her zaman yerinin olması gerektiğini ifade ettim” dedi.

Pelin Karahan, ayrıca ‘Kavak Yelleri’ dizisinden rol arkadaşı Aslı Enver bir reklam sözleşmesi yüzünden küs olduğu iddiaları için ilk kez konuştu:

“Eminim, Aslı’da bunları gördüğünde gülmüştür. Öyle bir şey yok. Kimse kimsenin ekmeğiyle oynamadı, öyle bir problem yok. Aslı’yla küs değilim, çıkan haberler tamamen dedikodu.”

Oyuncu, sosyal medyadan takipleşmeleri ile ilgili soruya, “Ben yakın arkadaşlarımı da takip etmiyorum. Onlar da arada sitem gösteriyor” diyerek cevapladı.

Uzun zamandır konuşmadıklarını söyleyen Pelin Karahan, çocuğu olduğunda altınımızı alıp hayırlı olsuna gider misiniz sorusuna ise “Çocuk olsun bakarız” dedi.