Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar yeni yıldan ne diledi?

Şarkıcı Petek Dinçöz, geçtiğimiz aylarda gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile görkemli bir düğünle hayatını birleştirmişti. Şimdilerde mutlu bir evlilik sürdüren ünlü isim, iş insanı eşiyle birlikte bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ikili, yeni yıl dilekleri sorulduğunda 'Çocuk' cevabını verdiler.

Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar yeni yıldan ne diledi?

2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu'ndan geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanan Petek Dinçöz, ayrılık haberini sosyal medya hesabından "Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle" sözleriyle duyurmuştu.

Gençlik aşkıyla evlendi

Boşandıktan sonra gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden ünlü şarkıcı, gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya karar veren çift, Beşiktaş'taki bir otelde Nikah masasına oturmuştu. Törende, Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar'ı aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmamıştı.

Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar yeni yıldan ne diledi?

Ünlü şarkıcı, sonrasında ise eşiyle Etiler'de görüntülenmişti. Gazetecilerle evliliği hakkında konuşan Dinçöz; "Gençlik aşkımla evlendim. Çok mutluyum, Allah tüm isteyenlerin başına versin. Yarım kalan bir aşktı bizimkisi. Bizim için de ani oldu ama mutluyuz" demişti.

"Hamile değilim ama çocuk istiyoruz"

Hakkında çıkan hamilelik haberlerine de karnını göstererek cevap veren Dinçöz, "Hamile değilim görüldüğü üzere ama ikimizde çocuk istiyoruz. Nida'ya kalsa hemen ama hayırlısıyla bakalım" diyerek gülümsemişti.

Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar yeni yıldan ne diledi?

"Eşim ve oğlum beni izlmeye gelecek"

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre, son olarak geçtiğimiz gün Akmerkez'de görüntülenen ünlü çift, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 42 yaşındaki Dinçöz, "Yılbaşını Bursa'da sahnede karşılayacağım, Nida beni Aslan ile birlikte izleyecek" diye konuştu.

Muhabirlerin, "Yeni yıl için dilekleriniz ne olacak?" sorusuna, Büyükbayraktar; "Çocuk" diyerek cevap verdi. Petek Dinçöz de eşinin çocuk dileğine "İnşallah" sözleriyle katıldı.

Eşine parfüm almış

Yılbaşı hediyesi oşine parfüm aldığını, ama asıl hediyesini sahnede dans ederek ve karşısında şarkı söyleyecek vereceğini söyleyen güzel şarkıcı; daha sonra muhabirlere teşekkür ederek oradan ayrıldı.

Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar yeni yıldan ne diledi?