Pierce Brosnan, Mamma Mia filminin devamı hakkında açıklama yaptı

İrlandalı aktör Pierce Brosnan, üçüncüsü çekilmesi planlanan Mamma Mia filmi hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Pierce Brosnan, Mamma Mia filminin devamı hakkında açıklama yaptı

2008’de gösterime giren ve Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard ve Amanda Seyfried gibi oyuncuların yer aldığı müzikal film Mamma Mia, yayınlandığı dönemde çok ses getirmiş, oyuncuların müzikal performansları da oldukça beğenilmişti.

Topladığı büyük ilginin ardından 10 yıl sonra devam filmi “Mamma Mia: Yeniden Başlıyoruz” çekildi ve o da ilki gibi büyük ilgiyle karşılandı.

Üçleme olması mümkün

Slash Film’in haberine göre, şimdilerde yeni filmi “Black Adam”ın tanıtım turunda olan 69 yaşındaki Brosnan ise üçüncü film beklentilerini karşılıksız bırakmayarak “Ben de varım. Tabii” diyerek ABBA şarkılarını içeren başka bir film yapmak istediğini söyleyen Colin Firth’e (62) katıldı.

Brosnan, “Filmler hakkında ne düşünürseniz düşünün, içinde yer alan herkesin iyi vakit geçirmediğini iddia etmek çok zor olurdu. Seyirciye, bazı ünlü insanlarla müzikal bir tiyatronun buluşmasını izliyormuş gibi hissettirdi” diye ekledi.

Olası bir üçüncü film için yapımcı Judy Craymer de, “Sanırım bir gün başka bir film olacak, çünkü bir üçleme olması gerekiyordu, biliyorsunuz. Yapım şirketinin bunu yapmamı istediğini biliyorum” açıklamasında bulunmuştu. (Sözcü)