Prestij Meselesi'nden yeni afiş geldi

Şubat ayında yaşanan deprem felaketi nedeniyle yapım şirketinin kararıyla vizyondan çekilen Prestij Meselesi, yeniden vizyona girmek için gün sayıyor. Müzik albümleri, konserleri, şarkıları, sinema filmleri ve dizilerdeki başarılarıyla milyonların sevgisini kazanan Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül'ün şöhret yolculuğunu konu alan filmin yeni afişi de sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Prestij Meselesi'nden yeni afiş geldi

Şubat ayında yaşanan deprem felaketi nedeniyle vizyonuna ara verilen Prestij Meselesi filmi, sinemaseverler tarafından merakla bekleniyordu.

Geçtiğimiz günlerde sinemaseverlerden gelen yoğun istek üzerine yeni vizyon tarihi açıklanan filmin yeni afişi de paylaşıldı.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün, yapımcılığını ise Boyut Film- Murat Tokat’ın  üstlendiği film; atmosferi, ışığı ve dönemi ile izleyenlere  2 Haziran’da görsel şölen yaşatmaya hazırlanıyor.

Dev oyuncu kadrosu ve dev bütçesi ile yılın en iddialı filmi olan Prestij Meselesi’nin başrollerinde Engin Hepileri, Şebnem Bozoklu, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Eser Yenenler, Melisa Döngel, Erkan Petekkaya, Celil Nalçakan, Erdal Özyağcılar, Zafer Ergin, Meral Çetinkaya, Nursel Köse, Murat Han, Mahmut Kırmızıgül, Onur Gözeten ve Ali Erkin yer alıyor.

Prestij Meselesi'nden yeni afiş geldi