Recep İvedik 7'nin Disney Plus'ta yayınlanacağı tarih belli oldu

Şahan Gökbakar'ın başrolünde yer aldığı Recep İvedik 7'nin yayın tarihi belli oldu. Serinin sinema salonlarında gösterilmeyen ilk filmi olacak yapım, 9 Aralık'tan itibaren Disney Plus'ta yayında olacak.

Recep İvedik 7'nin Disney Plus'ta yayınlanacağı tarih belli oldu

Daha önce Disney Plus Türkiye'de yayınlanacağı açıklanan Recep İvedik 7'nin yayınlanacağı tarih filmin afişiyle birlikte duyuruldu. Serinin sinema salonlarında gösterilmeyen ilk filmi olacak yapım, 9 Aralık'tan itibaren Disney Plus'ta yayında olacak.

Şahan Gökbakar'ın ünlü rolüne geri döndüğü, kendisine Öznur Serçeler, Nurullah Çelebi, Murat Ergür, Eray Türk gibi isimlerin eşlik ettiği Recep İvedik 7, babaannesinden miras kalan köy evine giden Recep ivedik'in köy macerasını anlatıyor.

Şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gitmeye karar verir.

Köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan Recep İvedik, köylülerle el ele vererek, bu projeye karşı mücadeleye koyulur.

2008 yılında ilk filmiyle sinemalarda izleyiciyle buluşan Recep İvedik serisi, gişe anlamında birçok rekoru elinde bulunduruyor.

2019 yılında gösterime giren serinin en güncel filmi Recep İvedik 6, 3,97 milyon seyirciye ulaşmıştı. 2017 yapımı Recep İvedik 5 ise 7,437 milyon seyirciyle tüm zamanların seyirci rekorunu hâlâ elinde bulundurmaya devam ediyor.