Şafak Sezer'den Survivor'a gidecek olan Berdan Mardini için olay yorum

'Survivor'ın yeni sezonu için geri sayıma geçildi. 15 Şubat Pazar akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek yarışmada mücadele edecek Berdan Mardini, Dominik'e gitmek için gün sayıyor. Yakın arkadaşı Şafak Sezer ile görüntülenen şarkıcı, fenomen yarışma için iddialı konuştu. Şafak Sezer'in, Berdan Mardini için yaptığı Survivor yorumu ise herkesi kahkahaya boğdu.

Şafak Sezer'den Survivor'a gidecek olan Berdan Mardini için olay yorum

Survivor 2023 kadrosu geçen günlerde Acun Ilıcalı tarafından tek tek açıklandı. Kadrodaki en dikkat çeken isimlerden biri de Berdan Mardini oldu. Ilıcalı, yaptığı paylaşımda "İlk yarışmacımız Berdan Mardini oldu. Kendisine başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

"Survivor'a gidiyorum"

Adaya gitmeden önce stüdyoya giren ve veda paylaşımı temalı fotoğraflar çektiren Berdan Mardini, sosyal medyada gündem oldu.

Fotoğraf çekimleri sırasında takım elbise giyen ve valizle poz veren Mardini, tarzı ve konseptiyle dikkat çekti. Ünlü şarkıcı bu pozlarını, "Survivor'a gidiyorum, dönünce görüşürüz. Hazırlıklar tamamlandı" notunu ekledi.

Şafak Sezer'den Survivor'a gidecek olan Berdan Mardini için olay yorum

"Beni orada ne açlık ne de şartlar zorlar"

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre, Dominik’e gitmeye gün sayan Berdan Mardini, önceki gün Beşiktaş'ta arkadaşlarının düzenlediği veda yemeğine katıldı. Survivor yarışmasında bambaşka bir Berdan Mardini göreceklerini ifade eden Mardini, “Beni orada ne açlık ne de zor şartlar zorlar. Tek rahatsız olacağın konu kulis ve dedikodular. Umarım öyle bir durum yaşanmaz. İnsanların yanar dönerli olmaları beni rahatsız edecek tek konu” dedi.

"Giderken arabamı Şafak'a bırakacağım"

Yemeğe katılan isimler arasında yer alan Şafak Sezer, röportaj sırasında gelerek Berdan Mardini’yle iddiaya girdi. Mardini, “Giderken arabamı Şafak’a bırakacağım. Benim aracımı çok seviyor” dedi.

Şafak Sezer'den Survivor'a gidecek olan Berdan Mardini için olay yorum

"Umarım finale kadar gidersin"

Şafak Sezer ise, “Umarım finale kadar gidersin ama iddia ediyorum ki Berdan ilk haftadan elenir. Bir bakarsınız ‘Ben geldim keke’ diye gelir” demesi üzerine kahkaha tufanı yaşanırken Berdan Mardini ise, “Hodri meydan! Yüklenirsem finali yüzde 90 görürüm” dedi.

"Aybüke Pusat kim tanımıyorum"

Aybüke Pusat’ın ‘Kadınlara göre erkekler daha çok dedikodu yapıyor’ söylemi hatırlatılırken, muhabir Aybüke Pusat’a "Aybüke Pusat" dedi. ‘Aybüke Pusat kim tanımıyorum ama erkek adam dedikodu yapmaz” denilmesi üzerine herkes kahkahaya boğuldu.

Şafak Sezer herkesi kahkaya boğdu

Sorunun ‘Aybüke Pusat’ olarak düzeltilmesi üzerine Mardini, “Kusura bakmasın ama onu da tanımıyorum” dedi. Şafak Sezer ise, aynı soruya, “IQ mu IQ Pusat kim valla tanımıyorum” demesi herkesi yıktı geçirdi.

Şafak Sezer'den Survivor'a gidecek olan Berdan Mardini için olay yorum