Sahneye şort ve ceketle çıkmıştı! Gerçek ortaya çıktı! Mahsun Kırmızıgül, eleştirilere yanıt verdi!

Sahneye şort ve ceketle çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül açıklama yaptı. Konsere ait görüntüleri paylaşan şarkıcı yaşananları anlatarak 'Sanat hayatım boyunca bir kez olsun saygısızlık yapmadım' dedi.

Sahneye şort ve ceketle çıkmıştı! Gerçek ortaya çıktı! Mahsun Kırmızıgül, eleştirilere yanıt verdi!

Yaz aylarını konserlerle geçiren Mahsun Kırmızıgül'ün Bodrum konserinde ceketinin altına giydiği şortla sahneye çıktığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Giyim tarzı eleştirilen Mahsun Kırmızıgül, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

"Kostümümü değiştirince seyriciler için yeniden sahneye çıktım"

Konsere ait görüntüleri paylaşarak açıklama yapan şarkıcı, “Sosyal medyada bir ay önce sahnede şort giymemle ilgili şimdilerde eleştiriler yapılıyor. Olay şöyle oldu; Bodrum sahnesinde program bitince sahneden indim ve üstümdeki sahne kostümlerimi günlük giydiğim kıyafetlerle değiştirdim. Yaklaşık 8-10 dakika sonra kulisin arka kapısından çıkarken, mekanı hınca hınç dolduran değerli dinleyicilerim bir daha çıkmam için ortalığı adeta yıktığını gördüm" dedi.

"Dinleyenlerime hiç saygısızlık yapmadım"

Kırmızıgül, "Seyircinin beni tekrar sahneye çağırdığını duyar duymaz, üstüme bir ceketi son anda giyerek tekrar sahneye çıkmak zorunda kaldım. Dinleyicilerden de giydiğim kıyafetimden dolayı özür diledim. Şunu bilmenizi istiyorum. Ben dinleyenlerime, beni seven canlarıma sanat hayatım boyunca bir kez olsun saygısızlık yapmadım. İddia ediyorum benim kadar dinleyicilerine daha saygılı bir sanatçı yok bu alemde. Bu da böyle biline" ifadelerini kullandı. (Kaynak: Habertürk)