Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S21 FE 5G'nin fiyatı belli oldu

Güçlü performansı, profesyonel düzeyde kamera özellikleri, üstün ekran deneyimi, geliştirilmiş batarya gibi hayranların en sevdiği S21 özellikleriyle donatılan Samsung Galaxy S21 ailesinin en son ve en yeni üyesi Galaxy S21 FE 5G'nin Türkiye satış fiyatı, 8 GB RAM (Bellek) ile 128GB'lık versiyonu için 10.999 TL, 256GB versiyonu için ise 11.999 TL olarak açıklandı.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S21 FE 5G'nin fiyatı belli oldu

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S21 FE 5G’nin merakla beklenen Türkiye satış fiyatı belli oldu. Cihaz Türkiye’de 8 GB RAM kapasiteli modeli ile satışa sunulacak. 11 Ocak tarihinden itibaren Türkiye’de satışa sunulacak cihazın 128 GB’lık versiyonu 10.999 TL, 256GB versiyonu ise 11.999 TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilerle buluşacak. Galaxy S21 FE 5G, diğer tüm Samsung akıllı telefonlarında olduğu gibi 3 yıl Android ve 1 yıl güvenlik güncellemesi olmak üzere; toplam 4 yıl güncelleme desteği ile geliyor.

Hayranların en çok ihtiyaç duyduğu anlar için güçlü bir cihaz

Galaxy S21 FE, günümüzde 7/24 hareket halinde olan kullanıcılara ayak uydurabilen güçlü bir işlemcinin ve ekranın öneminden yola çıkılarak, Galaxy'nin diğer S21 Serisi cihazlarda da kullanılan en yeni ve süper hızlı işlemci ‘Exynos 2100’ ile donatıldı. Exynos 2100, 5nm EUV (ekstrem ultra-viyole) teknolojisi sayesinde güçlü performans ve yüksek enerji verimliliği sunarak daha iyi çoklu görev ve oyun deneyimini mümkün hale getiriyor. Genişletilmiş NPU, yapay zekâ görevlerini hızlandırırken entegre 5G özelliği ise kusursuz bir bağlanabilirlik sağlıyor.

Samsung’un ilk 5G-entegrasyonlu amiral gemisi mobil işlemcisi olan Exynos 2100, yüzde 20’ye varan enerji tasarrufu veya öncülü olan 7nm işlemciyle kıyaslandığında yüzde 10 oranında daha yüksek genel performans sağlayan 5nm EUV işleme teknolojisini kullanıyor. Exynos 2100, daha yüksek bir iyileştirme elde edilmesi amacıyla iyileştirilmiş önbellek hafızası kullanımına ve daha güçlü bir zaman planı uygulayıcısına da sahip. Sekiz çekirdekli CPU, gücü 2,9 GHz’e kadar çıkabilen tekil Arm Cortex-X1 çekirdeği, yüksek performansa sahip üçlü Cortex-A78 çekirdeği ve güç tasarrufu sağlayan dörtlü Cortex-A55’ten oluşan gelişmiş bir üç kümeli yapıdan oluşuyor ve öncülüyle kıyaslandığında çoklu çekirdek performansında yüzde 30’dan fazla iyileştirme sağlıyor.

Ertesi güne kadar devam eden pil ve 25W ‘süper hızlı şarj’ özelliği

Galaxy S21 FE; işte, evde, yolda kısacası her yerde, ertesi güne kadar devam eden bir pil ile donatıldı. Galaxy S21 FE'nin 25W Süper Hızlı Şarj özelliğiyle güçlendirilen güçlü pili, yalnızca 30 dakikada %50'nin üzerinde şarj edilebiliyor, böylece kullanıcılar Galaxy S21 FE'nin muhteşem yüksek performansının keyfini hiç bölünmeden çıkarabiliyor.

Ayrıca oyun tutkunları ve video içerik üreticileri, dinamik AMOLED 2X ekranda en yüksek çözünürlüğü sağlayan S21 FE'nin ultra net, yüksek kaliteli grafikleri ve görüntü kalitesi karşısında büyülenecek. Galaxy S21 FE ile tüm oyunlar artık çok daha keyifli hale geliyor. Cihazın Game Mode’da yeni 240Hz dokunmatik tepki hızı yüksek hızda tepki verme özelliğiyle performansı, 120 Hz yenileme hızı da ekran deneyimini yeni bir zirveye taşıyor.

Profesyonel düzeyde kameraya sahip olan Galaxy S21 FE’de en canlı fotoğraflar çekilebiliyor. Cihazın ‘Gece Modu’ da, Galaxy S20 FE’ye göre daha iyileştirildi. Galaxy S21 FE, tüm arkadaşlarını çerçeveye sığdırmak isteyenlere Samsung’un şimdiye kadarki en iyi selfie deneyimini sunuyor. Galaxy S21 FE’nin gelişmiş 32MP ön kamerası sayesinde kullanıcılar, tüm sevdikleriyle yüksek çözünürlüklü selfie’ler çekebilecek, ardından, yapay zeka (AI) destekli gelişmiş ‘Yüz Güzelleştirme’ özellikleriyle en iyi görünüm için gerekli ayarları yapabilecek. Ayrıca, ‘Çift Kayıt’ özelliğiyle kullanıcılar, hem önlerinde hem de arkalarında olan biten her şeyi görüntüleyebiliyor. Kayıt tuşuna basıldığında gerisini her iki lensi aynı anda kullanarak görüntü alabilen kamera zahmetsizce hallediyor.

Samsung Galaxy S21 FE 5G için 1999TL’den başlayan değişim kampanyası

Samsung, Galaxy S21 FE 5G için kullanıcılara 1999 TL’den başlayan fiyatlarla bir değişim kampanyası da sunuyor. Kampanya kapsamında 4– 31 Ocak 2022 tarihleri arasında Samsung mağazalarından Samsung Galaxy S21 FE 5G modeli satın alan kullanıcılar, eski telefonlarını getirdiklerinde değişen oranlarda indirim almaya hak kazanıyor. Eski Samsung cep telefonunu getiren ve Değişim Kampanyası koşullarını sağlayan tüketicilere KDV dahil 2000 TL, Samsung dışındaki telefonlarını getiren kullanıcılara ise KDV dahil 1500 TL olmak üzere, eski ürünün belirlenen değerine ek destek sunuluyor. Eski cep telefonlarının belirlenen değerinin 1000 TL tutarının altında olması durumunda kullanıcılar Samsung Türkiye tarafından sağlanan bu ek desteğe hak kazanamıyor.