Şarkıcı İrem Derici'den şaşırtan itiraf! 'Erkeklerle tanışmak için…'

Radyocu Rıza Esendemir ile 2014–2016 yılları arasında evli kalan, son olarak meslektaşı Cem Belevi ile ilişkisini ihanete uğradığı gerekçesiyle olaylı şekilde sonlandıran İrem Derici, muhabirlerin özel hayatıyla ilgili sorusuna yanıt verdi. İspanya'nın başlenti Madrid'e tatile gideceğini söyleyen 35 yaşındaki popçu, Amerika'da yaşadığı bir olayı da ilk kez anlattı.

Şarkıcı İrem Derici'den şaşırtan itiraf! 'Erkeklerle tanışmak için…'

Şarkıcılık kariyerinin dışında açıklamaları ve iddialı sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettirmeyi başaran İrem Derici, önceki gece Etiler'de bir mekan girişinde görüntülendi.

Milliyet’ten Hüseyin Altun’un haberine göre, basın mensuplarını görüp, röportaj talebini kabul eden ünlü şarkıcı, "Çok yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Cuma günü yeni şarkım çıkıyor" açıklamasını yaptı.

"10 senedir çekici bir yanım yok"

Aşk hayatıyla ilgili konuşan İrem Derici, "Döndür döndür aynı şeyler. 10 senedir çok çekici bir yanım yok. Yapayalnızım, sahneden de bulacak halimiz yok. Çalışıyorum. Bu akşam bakayım ben bir gelenlere" diyerek kahkaha attı.

Şarkıcı İrem Derici'den şaşırtan itiraf! 'Erkeklerle tanışmak için…'

"Tanışma uygulaması kullandım, Türk yazdı"

Dikkat çeken bir itirafta bulunan ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Bu gönül sevmek istiyor. Arkadaşlarım dostlarım da sevsin, sevilsin. Madrid'e tatile gideceğim. Oradan artık İspanyol bir damat ile mi dönerim, bilmiyorum. Amerika'ya gittiğimde bir kez tanışma uygulaması kullandım. 'Erkeklerle belki tanışırım, size damat getiririm' diye ama onda da Türk yazdı bana. 'İrem Derici'nin adını kullanmaya utanmıyor musun?' dedi. Sahte hesap sandı beni. Artık bir bara falan gideceğim Madrid'de, orada falan tanışırım ne yapayım."

İrem Derici, kahkahalar atarak mekana giriş yapacağı sırada kapıda bulunan hayranlarının fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi.